Referitor la #60 am scris destul de clar “Am testat doar din curiozitate …” (iar despre fisierele .hnr poate sa fie o discutie mai lunga, depinzand de cativa factori)
Deci putin mai multa atentie
Mă, da tu de toți te legi! Asa ceva nu am mai văzut...Gil26 scrie: ↑Sâm Mar 28, 2026 2:29 am@daniel cristea 1 , in postul #59 ai citat postul #57. pe Mister cu fisierele hnr si butonul pentru vreme in cabina (apropo, in versiunea mea iGO_PAL este OK la fel ca si TMC, etc.) dar ai raspuns colegului danielbordea89 cu acel upload si link.
Referitor la #60 am scris destul de clar “Am testat doar din curiozitate …” (iar despre fisierele .hnr poate sa fie o discutie mai lunga, depinzand de cativa factori)
Deci putin mai multa atentiela ceea ce se citeaza si scrie cred ca nu strica …
Esti cumva admin si nu vad eu? Era 2 noaptea si am atasat gresit ca sa ajut omul! Daca nu poti ajuta macar nu te mai da zmeu...Cu asa atitudine m-as mira sa vrea cineva sa te ajute vreodata...Gil26 scrie: ↑Sâm Mar 28, 2026 2:29 am@daniel cristea 1 , in postul #59 ai citat postul #57. pe Mister cu fisierele hnr si butonul pentru vreme in cabina (apropo, in versiunea mea iGO_PAL este OK la fel ca si TMC, etc.) dar ai raspuns colegului danielbordea89 cu acel upload si link.
Deci putin mai multa atentiela ceea ce se citeaza si scrie cred ca nu strica …
Am testat descarcarea din mai multe locuri si merge normal. Pesemne esti in extren undeva unde nu merge. Pune alt loc unde sa-l ridic deoarece cel postat imi cere adresa de e-mail si eu nu urc info la orice site din astea...daca ma conditioneaza nu e reliable pt mine.danielbordea89 scrie: ↑Vin Mar 27, 2026 7:45 amasa imi apare, urcal aici te rog https://www.swisstransfer.com/endaniel cristea 1 scrie: ↑Joi Mar 26, 2026 10:52 pmVezi stanga jos ca-i mare scris ...scrie 7Z dai click apare mare 7Z si mai jos download
Multumesc mult pentru "sfat"daniel cristea 1 scrie: ↑Vin Mar 27, 2026 11:01 pmSa nu folositi hnr caci oricum fac doar rau nu bine la rutare...
incarca-l pe mega daca poti, intradevar sunt in austria.daniel cristea 1 scrie: ↑Sâm Mar 28, 2026 7:22 amAm testat descarcarea din mai multe locuri si merge normal. Pesemne esti in extren undeva unde nu merge. Pune alt loc unde sa-l ridic deoarece cel postat imi cere adresa de e-mail si eu nu urc info la orice site din astea...daca ma conditioneaza nu e reliable pt mine.danielbordea89 scrie: ↑Vin Mar 27, 2026 7:45 amasa imi apare, urcal aici te rog https://www.swisstransfer.com/endaniel cristea 1 scrie: ↑Joi Mar 26, 2026 10:52 pmVezi stanga jos ca-i mare scris ...scrie 7Z dai click apare mare 7Z si mai jos download
Am scris neatent...Propozitia a fost intentia sa inceapa cu "Sau" dar am mancat pe u fara intentie... Nu fac eu reguli pt nimeniGil26 scrie: ↑Sâm Mar 28, 2026 7:23 amMultumesc mult pentru "sfat"daniel cristea 1 scrie: ↑Vin Mar 27, 2026 11:01 pmSa nu folositi hnr caci oricum fac doar rau nu bine la rutare..., dar eu NU folosesc fisierele .hnr, doar pentru teste, din curiozitate sau in anumite situatii...
Iar referitor la "... cel postat imi cere adresa de e-mail si eu nu urc info la orice site din astea...daca ma conditioneaza nu e reliable pt mine" al doilea upload din #69 cam asa apare (tot pe W 10 LTSC) :
E bine ca ai testat si este ok, problema este ca la mine nu-i ok si intrebarea era care este solutia sau de ce se intampla asta? Astept totusi un raspuns, o solutie, pentru ca vreau sa inteleg ce se intampla.
Eu spun ca sa te dai talent cu altii nu cu mine...Eu am incercat sa ajut pe altii - in schimb tu te-ai bagat in seama fara rost ... Ca nu poti face diferenta intre cele 2 este evident. Dar macar daca nu ajuti nu fa rau... Este o regula de baza...nu doar in medicina..Gil26 scrie: ↑Sâm Mar 28, 2026 3:31 pm@daniel cristea 1 despre "intentie" ai editat postul #59 (ai sters tot"reparand" greseala).
Legat de #60 si "Am scris neatent ..." exact asta am scris si eu:
Iar referitor la "... cel postat imi cere adresa de e-mail si eu nu urc info la orice site din astea...daca ma conditioneaza nu e reliable pt mine" al doilea upload din #69 cam asa apare (tot pe W 10 LTSC) :