iGO HERE 2025.Q4 EUROPE
Dacă știi că o țară a mers f bine cu Q2 ,altă țară cu Q4 ,alta cu TomTom poți pune în același folder map hărțile preferate ale fiecărei țări . De exemplu România 2025Q4,Bulgaria 2025Q2,Ungaria TomTom fără probleme .
Mai există metoda Mapchange din profil utilizator . Creezi în content câte un folder map pt fiecare set de hărți cu denumiri diferite map_1 , map_2 , map_3 , map_4 sau cum vrei respectând indicațiile de aici viewtopic.php?f=84&t=326&hilit=mapchange
Mai există metoda Mapchange din profil utilizator . Creezi în content câte un folder map pt fiecare set de hărți cu denumiri diferite map_1 , map_2 , map_3 , map_4 sau cum vrei respectând indicațiile de aici viewtopic.php?f=84&t=326&hilit=mapchange
Mulțumesc, acum acoperă si Europa de Est dar numai drumurile principale,multe altele nu apar.Gil26 scrie: ↑Lun Apr 20, 2026 3:13 pmSalut, se poate incerca si licenta
Mega_Free_1_Year_Update_FEU_NQ_2025_Q4.lyc oferita cu generozitate pe acest forum de @carliviuin postul #49 viewtopic.php?f=16&t=6990&start=45#p75181
carliviu scrie: ↑Joi Mar 26, 2026 3:35 pmAsta e licenta postata de mine. Probabil ai luat-o de pe gpspower unde a postat-o batiskaf (caruia eu i-am dat-o pe email). Ce nu stiti voi este ca licenta aceasta nu e identica pe toate dispozitivele daca o deschizi cu un hex editor. Ea are acelasi nume si acelasi cod, deblocheaza aceleasi resurse dar este generata pentru aparat in momentul descarcarii prin canalul oficial.screen-333.jpg
In imagine se vede ca aceste doua licente au aceeasi denumire dar continutul in hex e diferit. In dreapta este licenta pe care i-am trimis-o lui batiskaf si in stanga alta pe care am descarcat-o cu un aparat clonat. Cea din dreapta este de asemenea identica cu cea postata in acest topic.
Mda, iar apoi urmeaza apocalipsa
... dar poate sa vina potopu'
ca io tot NU dau 1000 lei pe un aparat gps, am circulat multi ani cu hartile in torpedou, pentru iGO Primo nu am nevoie de licenta, pe un dispozitiv am si harti TomTom Ianuarie 2026 si (inca) le pot actualiza "la liber", iar pentru NextGen trebuie putin "popcorn"
pentru ca atata timp cat apar harti si licente oficiale se gasesc binevoitori /altrusti care sa le ofere si pe aici (nici nu mai trebuie sa ma loghez pe forumurile straine), tocmai de aceea doresc sa le multumesc din nou colegilor @NeeK, @carliviu ... pentru timpul si efortul depus.
-
xtx.computers
- 9
- Has thanked: 1 data
am o intrebare: in folderul building am vazut ca nu mai sunt si fisierele 3dl doar 3dc
-
xtx.computers
- 9
- Has thanked: 1 data
mersi! am inteles, asta o sa si fac acuma, o zi faina!