Salutare, in cursul zilei de astazi am intampinat aceasta problema, ma aflam in Franta si ma indreptam catre Italia directia Frejus, cum am trecut de Lion am primit acest mesaj Restrictie cu limita de timp 7,5 t,
Fac foarte des acest traseu si este prima data cand primesc acest mesaj si nu pot folosii GPS-ul.
Restrictie cu limita de timp.
-
- 8
- Has thanked: 17 ori
- Been thanked: 2 ori
sal
aceasi problema ,se pare ca e de la harti 2024 q2, am pus la un coleg si are problema acum am pus si la al meu o sa testez
aceasi problema ,se pare ca e de la harti 2024 q2, am pus la un coleg si are problema acum am pus si la al meu o sa testez
-
- 7
- Has thanked: 38 ori
- Been thanked: 39 ori
nu era depasirea interzisa la camioane cu aditional cu timp pe acel sector de drum?yliuta scrie: ↑Lun Feb 24, 2025 1:51 pmSalutare, in cursul zilei de astazi am intampinat aceasta problema, ma aflam in Franta si ma indreptam catre Italia directia Frejus, cum am trecut de Lion am primit acest mesaj Restrictie cu limita de timp 7,5 t,
Fac foarte des acest traseu si este prima data cand primesc acest mesaj si nu pot folosii GPS-ul.
-
- 8
- Has thanked: 116 ori
- Been thanked: 20 ori
Nu, si acel sector de drum unde am aceasta problema are in jur de 200 km, nu avea cum sa fie depasirea interzisa pe 200 km. Lion - Chambery / Grenoble - Frejus.ALEXMMRO scrie: ↑Sâm Mar 15, 2025 4:46 pmnu era depasirea interzisa la camioane cu aditional cu timp pe acel sector de drum?yliuta scrie: ↑Lun Feb 24, 2025 1:51 pmSalutare, in cursul zilei de astazi am intampinat aceasta problema, ma aflam in Franta si ma indreptam catre Italia directia Frejus, cum am trecut de Lion am primit acest mesaj Restrictie cu limita de timp 7,5 t,
-
- 8
- Has thanked: 116 ori
- Been thanked: 20 ori
Aceasi problema o are si un coleg de al meu, foloseste un Garmin.mirciulica scrie: ↑Mie Mar 12, 2025 2:42 pmsal