iGO HERE 2024.Q4 EUROPE
-
- 8
- Has thanked: 543 ori
- Been thanked: 147 ori
Sal , probeaza alt kit , ori poti incerca alte executabilil de la alte versiuni de igo NextGen , trebue sa functioneze , versiunile NextGen sunt putin mai sensibile , anuleaza si folderul speedcam pentru teste , si aste creaza probleme uneori
-
- 3
- Has thanked: 9 ori
- Been thanked: 3 ori
Rezolvat, merge perfect dupa ce am sters folderul save, multumesc drumuri bune colegu !costygsm scrie: ↑Joi Mar 06, 2025 1:25 pmproblema e de la kit-ul tau de nextgen, nu de la harti. sterge folderul save sau incearca si alt kitDeci acuma am ceva timp de cand ma chinui si nu merge, am descarcat si pus din nou si aceeasi problema face, ma scoate din aplicatie
Cred ca ceva nu da de acord
Incredibil... Din ce în ce mai proaste, de la 2022 q4 n-au mai reușit să scoată ceva bun, cel puțin Naziland e praf pe ftr... Italia nu știu ce tot are că mi se restartează navigatorul când o selectez... Dăm înainte cum putem...
- ciripian
- 8
- Has thanked: 13 ori
- Been thanked: 104 ori
Am niște aberații la hartă cred ca e doar pentru ruta asta specifica , am schimbat mapa dar la fel imi da , are cineva idee de ce poate fi a m verificat pe harta ar avea traseu nu se vede intrerupt , desi am dezactivat bac , imi da ca nu gaseste ruta posibila si imi da cu bacul direct in un oras pe uscat departe de port.
Sunt sofer de camion la inceput de drum , puteti spune exact de ce nu le recomadati ?
Sau ce versiune recomandati pentru camion , multumesc frumos !
Ptr romania nu stiu cum sunt,dar ptr comunitate daca nu cunosti cat de cat drumurile o sa ai multe batai de cap,te scoate de pe autostrada te baga pe nationale.
Am inteles.....puteti sa recomandati niste harti ok daca a-ti testat si sunt ok pe comunitate si pe tara ?