iGO World 9.35.2.252374 Funcționează pe Android 14
- Tiby1982
- 8
- Has thanked: 83 ori
- Been thanked: 118 ori
il poti face functionabil din nou ?asztalos scrie: ↑Dum Aug 04, 2024 5:50 amUn fel de mirror, functional pe Samsung S24 Ultra...
https://www.mediafire.com/file/sevfmb8x ... ic.7z/file
Să te mulţumeşti cu puţin, dar să îţi doreşti mai multe !!!
-
- 8
Puteti actualiza link-ul de download va rog?
-
- 8
- Has thanked: 13 ori
- Been thanked: 1 data
Salutare ! Pe un s25 ultra(android 15, one ui 7.0) sa instalat, dar nu merg hartiile 2024 q4, cu toate ca am pus si fisierul cu licienta ,stie careva din ce cauza ? multumesc
- stelicastelica
- 8
- Has thanked: 161 ori
- Been thanked: 283 ori
Am o problema cu afișarea limitei de viteze, cind e pe autoturisme îmi apare limita de viteza pe navigatie de pe tronsonul de drum, și cind mut pe camion dispare și numai apare decât viteza de deplasare. Știe cineva care ar fi cauza. Si 2 cind dau la detali harti procesate îmi apare cu roșu totul. Vreo rezolvare sa pot folosi pe scurt sau sa fie functionabile trasele scurte, ușoare,rapide etc
Dacă nu ai toate țările le arată cu roșu și ignoră fișierele hnr . Pt a le folosi chiar dacă nu ai toate țările în map scrie în sys
[hnr]
ignored_missing_country_ids=*
[route]
hnr_ignored_missing_country_ids=*
Aceste fișire conțin rute pre-procesate pt trasee f lungi care traversează mai multe țări . Dacă nu pui aceste fișiere softul le calculează când le cauți și durează câteva secunde în plus . Mulți nu le folosesc .
[hnr]
[route]
Aceste fișire conțin rute pre-procesate pt trasee f lungi care traversează mai multe țări . Dacă nu pui aceste fișiere softul le calculează când le cauți și durează câteva secunde în plus . Mulți nu le folosesc .
- stelicastelica
- 8
Și cu ace limita de viteza sti cumva cum sa o fac sa apară și cind setez mod camion.
- stelicastelica
- 8
am adaugat in sys dar tot asa aratanina scrie: ↑Mie Mar 26, 2025 11:20 amDacă nu ai toate țările le arată cu roșu și ignoră fișierele hnr . Pt a le folosi chiar dacă nu ai toate țările în map scrie în sys
[hnr]
[route]