Branding igo primo si nextgen wince 6.0

misuC
Mesaje: 235
Membru din: Joi Ian 05, 2017 7:44 am
7
Has thanked: 4 ori
Been thanked: 19 ori

#16

Joi Apr 27, 2017 10:00 am

Vad ca nu intelegi ! Programul de navigatie e influentat foarte mult de "floricele", ingreuneaza, da rateuri... ai 4,1GB ca ai total inutile pt TIR fisierele ce le-am zis mai sus, fara ele nu depasesti 3GB ba mai mult incurca rutarea camion. Un card bun class10 se va comporta aproximativ la fel ca memoria flash dar fara "cu detoate". Si alt ceva am pus pt. camion strict tarile comunitare si nu depaseste 2,6 GB, alta ideie pune DOAR tarile de destinatii si pe care le tranzitezi!
PS daca ai memoria ocupata 80% (flash, card) doar cu ce trebuie nu soliciti procesorul si RAM-ul sa faca "socoteli" inutile pt camion ci nu va mai avea loc de inregistrari , salvari de orice fel.. si astea e bine sa le anulezi din program!
tzusun21
Mesaje: 1
Membru din: Mie Dec 20, 2017 11:13 am
6

#17

Joi Dec 21, 2017 1:35 pm

Buna ziua,

Am o navigatie edotec edt 8992, am descarcat un igo primo, imi deschide imaginea si ramane blocata. ma poate ajuta cineva cu o informatie, un sfat? multumesc!
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4637
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Answers: 1
7
Localitate: La mare
Has thanked: 928 ori
Been thanked: 4033 ori

Moderare

#18

Joi Dec 21, 2017 1:56 pm

tzusun21 scrie:
Joi Dec 21, 2017 1:35 pm
Buna ziua,

Am o navigatie edotec edt 8992, am descarcat un igo primo, imi deschide imaginea si ramane blocata. ma poate ajuta cineva cu o informatie, un sfat? multumesc!
Verifica daca fisierul data contine si rezolutia aparatului tau, prin dublu click pe el in folderul ui_igo9 sunt continute rezolutiile de lucru. Daca totul este ok inlocuieste softul cu cel de aici. Nu contine map.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
dorinarad
Mesaje: 75
Membru din: Vin Dec 16, 2016 5:48 pm
7
Has thanked: 8 ori
Been thanked: 8 ori

#19

Dum Dec 31, 2017 2:20 pm

va salut va rog sa ma ajutati cu o interfata pentru o chinezarie 7 inch 800x480 de unde sa pornesc 3 softuri becker,primo,nextgen de pe memoria card va multumesc anticipat.
Avatar utilizator
danythedog78
Mesaje: 750
Membru din: Dum Dec 18, 2016 10:24 am
7
Has thanked: 472 ori
Been thanked: 1004 ori

#20

Dum Dec 31, 2017 2:39 pm

Mobilenavigator.rar
(868.39 KiB) Descărcat de 272 ori
dezarhivezi, folderul mobilenavigator il copiezi in memoria interna,iar cele 3 foldere cu programele de navigatie le copiezi langa.
folderele cu programul de navigare au denumirea ”Primo,Becker si Igo”
interfata lansare 3 programe navi win.ce
Ultima oară modificat Mar Feb 27, 2018 12:03 pm de către danythedog78, modificat de 5 ori în total.
Igo primo nextgen Imagine Aici

Totul despre igo

Pentru multumiri folositi butonulImagine
dorinarad
Mesaje: 75
Membru din: Vin Dec 16, 2016 5:48 pm
7
Has thanked: 8 ori
Been thanked: 8 ori

#21

Dum Dec 31, 2017 3:04 pm

MULTUMESC MULT UN AN NOU FERICIT TUTUROR.
Avatar utilizator
vulpoiulJhon
Mesaje: 403
Membru din: Vin Apr 07, 2017 3:43 pm
6
Localitate: Târgoviște
Has thanked: 150 ori
Been thanked: 426 ori

#22

Mar Feb 27, 2018 9:21 am

irinuca scrie:
Mar Apr 25, 2017 10:08 am
Hartile trebuie sa fie pe aceeasi partitie ( Card sau Flash ) cu navigatia .
Pentru ca nu vede hartile de pe alta partitie .

Sys e acelasi indiferent Card sau Flash.
Adresele sunt date relativ :
.. = parintele lui content, adica folderul unde ai navigatia ( folder Primo sau folder Becker )
..\... = parintele parintelui, adica radacina card
De acolo intra in folderul iGO_content\content de unde ia map, ...

Vezi sa nu fie un blank inaitea si dupa "\" .
Copiaza exact asta :
[folders]
buildings="..\..\iGO_content\content\building"
dem="..\..\iGO_content\content\dem"
maps="..\..\iGO_content\content\map"
poi="..\..\iGO_content\content\poi"

Pune sys.tau si o imagine cu folderul iGO_content\content.
Cum adica nu vede skin ?
@irinuca Am incercat pe un Mio deblocat vechi (doar 2Gb wince5 ) mai multe kituri iGO in interfata si am vrut sa pun la comun toate hartile, poi, dem si speedcam. Am pus iGO_content in flash, am pus in sys.txt la fiecare kit
[folders]
speedcam="My Flash Disk\iGO_content\content\speedcam"
dem="My Flash Disk\iGO_content\content\dem"
map="My Flash Disk\iGO_content\content\map"
poi="My Flash Disk\iGO_content\content\poi"
dar cand intru in iGO spune ca nu poate gasi hartile. Unde gresesc?
Kiturile merg bine cu content independent dar din lipsa spatiului am vrut sa testez această variantă, care nu-mi iese!!
”pentru mulțumiri folosiți butonul like”
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4637
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Answers: 1
7
Localitate: La mare
Has thanked: 928 ori
Been thanked: 4033 ori

Moderare

#23

Mar Feb 27, 2018 10:37 am

Incearca si varianta asta:

[folders]
has_secondary_root=0
sdcardpath="\My Flash disk\iGO_content"
maps="..\..\iGO_content\content\map"
dem="..\..\iGO_content\content\dem"
buildings="..\..\iGO_content\content\building"
poi="..\..\iGO_content\content\poi"
speedcam="..\..\iGO_content\content\speedcam"

Pe My Flash disk creezi un folder iGO_content si in interior un folder content cu map, poi.....etc.

Sau pe card, astfel:

Pune in sys.txt :

[folders]
has_secondary_root=1
secondary_root= "iGO_content"

Pe card sa ai :
\iGO_content\content\map\*.fbl
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Avatar utilizator
vulpoiulJhon
Mesaje: 403
Membru din: Vin Apr 07, 2017 3:43 pm
6
Localitate: Târgoviște
Has thanked: 150 ori
Been thanked: 426 ori

#24

Mar Feb 27, 2018 11:44 am

@@rcv64 am aceeasi eroare ”fisierele harta nu pot fi gasite.
In My Flash disk am pus
mio1.png
iar in Program Files am kiturile si utilitatile interfetei de deblocare
mio1.png
Am modificat si sys.txt
”pentru mulțumiri folosiți butonul like”
Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 757
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
7
Has thanked: 2794 ori
Been thanked: 1624 ori

Moderare

#25

Mar Feb 27, 2018 1:14 pm

Astea sunt verificate :
v1
maps="..\..\iGO_content\content\map"
v2
maps="\\Storage Card\iGO_content\content\map"
v3
maps="..\..\..\Storage Card\iGO_content\content\map"
v4
has_secondary_root=1
secondary_root= "iGO_content"


Referitor la structura ta :
v1
Ar trebui sa mergi inca un nivel mai sus ( ..\ ) :
maps="..\..\..\iGO_content\content\map"
Nota : Pentru a folosi linia maps="..\..\iGO_content\content\map" , ar trebui ca iGO_content si folderele programe navigatie sa fie la acelasi nivel, fie scoti foldere navigatie din Programs Files, fie introduci iGO_content in Program Files.
v2
map="\\My Flash Disk\iGO_content\content\map"
Nota : Radacina sistem fisiere nu o intelege ca "\" ci ca "\\"
Avatar utilizator
vulpoiulJhon
Mesaje: 403
Membru din: Vin Apr 07, 2017 3:43 pm
6
Localitate: Târgoviște
Has thanked: 150 ori
Been thanked: 426 ori

#26

Mar Feb 27, 2018 1:40 pm

Varianta 1 a functionat fara sa mut iGO_content. Trebuie sa fac comandă in sys.txt si pentru poi si speedcam?
”pentru mulțumiri folosiți butonul like”
Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 757
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
7
Has thanked: 2794 ori
Been thanked: 1624 ori

Moderare

#27

Mar Feb 27, 2018 2:00 pm

Da :
buildings=
dem=
maps=
poi=
kmlpoi=
Avatar utilizator
vulpoiulJhon
Mesaje: 403
Membru din: Vin Apr 07, 2017 3:43 pm
6
Localitate: Târgoviște
Has thanked: 150 ori
Been thanked: 426 ori

#28

Mar Feb 27, 2018 3:37 pm

@irinuca pentru kmlpoi fac un folder separat sau trebuie sa dau comandă spre userdata/poi? Am observat ca oricum nu-mi arata icon din usericon ci iconul de locatie favorită
”pentru mulțumiri folosiți butonul like”
Avatar utilizator
vulpoiulJhon
Mesaje: 403
Membru din: Vin Apr 07, 2017 3:43 pm
6
Localitate: Târgoviște
Has thanked: 150 ori
Been thanked: 426 ori

#29

Mar Feb 27, 2018 4:36 pm

am pus in sys.txt asta
[folders]
maps="..\..\..\iGO_content\content\map"
poi="..\..\..\iGO_content\content\poi"
speedcam="..\..\..\iGO_content\content\speedcam"
dem="..\..\..\iGO_content\content\dem"
kmlpoi="..\..\..\iGO_content\content\userdata\poi"
route="..\..\..\iGO_content\content\userdata\route"
functioneaza! Mai putin ultima comanda, fisiere kml cu rute create in google maps. Trebuie numit altfel decat route?
”pentru mulțumiri folosiți butonul like”
Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 757
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
7
Has thanked: 2794 ori
Been thanked: 1624 ori

Moderare

#30

Mar Feb 27, 2018 6:00 pm

route= nu stiu daca functioneaza.
De altfel route cred ca e specific fiecarui soft ...
In plus nu cred ca sunt prea mari.

.kml se pun in content\userdata\poi
Pentru a afisa icon personalizat trebuie pus icon in content\userdata\usericon dar trebuie modificat si fisierul .kml astfel :
<Document>
<name>Manastiri Ortodoxe</name>
<metadata><igoicon><filename>Manastiri_Ortodoxe.bmp</filename></igoicon></metadata>
Manastiri_Ortodoxe.bmp trebuie sa existe in content\userdata\usericon
Scrie răspuns

Înapoi la “Harti si fisiere CONTENT iGO”