Branding igo primo si nextgen wince 6.0

madalingui
Mesaje: 9
Membru din: Vin Mar 17, 2017 11:17 am
6
Been thanked: 1 data

#1

Lun Apr 24, 2017 11:34 am

Buna. Am un gps pnil807 cu diagonala de 7" si rezoluția 800x480, Am instalat 2 softuri, primo si nextgen, are cineva fisierele branding ok pentru rezoluția asta? Si daca le poate urca aici. Si daca cumva imi poate explica cineva ca la prosti cum sa le fac sa foloseasca ambele programe aceleeasi harti copiate pe memoria interna. Va multumesc si imi cer scuze daca cumva am postat într-o arie gresita.

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
7
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2826 ori

Moderare

#2

Lun Apr 24, 2017 2:26 pm

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4637
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Answers: 1
7
Localitate: La mare
Has thanked: 928 ori
Been thanked: 4033 ori

Moderare

#3

Lun Apr 24, 2017 3:28 pm

madalingui scrie:Buna. Am un gps pnil807 cu diagonala de 7" si rezoluția 800x480, Am instalat 2 softuri, primo si nextgen, are cineva fisierele branding ok pentru rezoluția asta? Si daca le poate urca aici. Si daca cumva imi poate explica cineva ca la prosti cum sa le fac sa foloseasca ambele programe aceleeasi harti copiate pe memoria interna. Va multumesc si imi cer scuze daca cumva am postat într-o arie gresita.

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

De ce te complici crezi ca in cei 8Gb de memorie interna nu-ti incape doua softuri de apx. 3Gb fiecare cu de toate?
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
madalingui
Mesaje: 9
Membru din: Vin Mar 17, 2017 11:17 am
6
Been thanked: 1 data

#4

Lun Apr 24, 2017 9:59 pm

rcv64 scrie:
madalingui scrie:Buna. Am un gps pnil807 cu diagonala de 7" si rezoluția 800x480, Am instalat 2 softuri, primo si nextgen, are cineva fisierele branding ok pentru rezoluția asta? Si daca le poate urca aici. Si daca cumva imi poate explica cineva ca la prosti cum sa le fac sa foloseasca ambele programe aceleeasi harti copiate pe memoria interna. Va multumesc si imi cer scuze daca cumva am postat într-o arie gresita.

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

De ce te complici crezi ca in cei 8Gb de memorie interna nu-ti incape doua softuri de apx. 3Gb fiecare cu de toate?

Sunt sofer pe camion si fac toată europa, hărțile imi ocupa aproximativ 4 gb si poi inca 1 gb.. de aceea am vrut sa modific ori primo ori nextgen sa foloseasca aceleași harti.

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4637
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Answers: 1
7
Localitate: La mare
Has thanked: 928 ori
Been thanked: 4033 ori

Moderare

#5

Mar Apr 25, 2017 5:12 am

madalingui scrie:
rcv64 scrie:
madalingui scrie:Buna. Am un gps pnil807 cu diagonala de 7" si rezoluția 800x480, Am instalat 2 softuri, primo si nextgen, are cineva fisierele branding ok pentru rezoluția asta? Si daca le poate urca aici. Si daca cumva imi poate explica cineva ca la prosti cum sa le fac sa foloseasca ambele programe aceleeasi harti copiate pe memoria interna. Va multumesc si imi cer scuze daca cumva am postat într-o arie gresita.

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

De ce te complici crezi ca in cei 8Gb de memorie interna nu-ti incape doua softuri de apx. 3Gb fiecare cu de toate?

Sunt sofer pe camion si fac toată europa, hărțile imi ocupa aproximativ 4 gb si poi inca 1 gb.. de aceea am vrut sa modific ori primo ori nextgen sa foloseasca aceleași harti.

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

Atunci creem o interfata de unde poti porni pe rand cele doua softuri. Te pot ajuta.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
madalingui
Mesaje: 9
Membru din: Vin Mar 17, 2017 11:17 am
6
Been thanked: 1 data

#6

Mar Apr 25, 2017 7:46 am

rcv64 scrie:
madalingui scrie:
rcv64 scrie:De ce te complici crezi ca in cei 8Gb de memorie interna nu-ti incape doua softuri de apx. 3Gb fiecare cu de toate?

Sunt sofer pe camion si fac toată europa, hărțile imi ocupa aproximativ 4 gb si poi inca 1 gb.. de aceea am vrut sa modific ori primo ori nextgen sa foloseasca aceleași harti.

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

Atunci creem o interfata de unde poti porni pe rand cele doua softuri. Te pot ajuta.

Te rog. Unde? Aici sau cum? Dacă e nevoie si plătesc, nu am nevoie pe gratis, Am nevoie doar sa stiu ce trebuie facut ca sa învăț si eu.

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 757
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
7
Has thanked: 2794 ori
Been thanked: 1624 ori

Moderare

#7

Mar Apr 25, 2017 8:07 am

Management content se face mai usor daca e doar un singur content.
Doar iGO8 nu stie cele narate mai jos, in rest Primo, Becker, NextGen DA.
Se creaza pe Card/Flash un folder sa zicem iGO_content in care se creaza un folder content in care se pun folderele building, dem, map, poi .

Imagine

In sys.txt Primo, Becker, NextGen pui :
[folders]
buildings="..\..\iGO_content\content\building"
dem="..\..\iGO_content\content\dem"
maps="..\..\iGO_content\content\map"
poi="..\..\iGO_content\content\poi"

Nextgen nu vede decat .dem CIGAR, asa ca sau folosesti acest .dem la comun sau separat GIGAR pentru nextGen si NASA pentru Primo si Becker.

Pentru a contrui o interfata trebuie vazut care este executabilul .
Poti seta calea catre navigatie ?
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4637
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Answers: 1
7
Localitate: La mare
Has thanked: 928 ori
Been thanked: 4033 ori

Moderare

#8

Mar Apr 25, 2017 8:17 am

Ai aici un skin ptr. pornirea a doua kituri de navigatie (Primo Truck si Primo NextGen). Folderul Skin se copie pe memoria interna si din setari se da calea catre executabilul din skin (Start.exe).
Kiturile de navigatie pe care le ai deja se vor numi astfel, ca sa poata fi pornite din noua interfata:
-pe ResidentFlash (memoria interna) se va afla Primo Truck cu executabilul Primo.exe
-pe card (SDMMC) poti pune un kitul de Primo NextGen cu denumirea de Primo Next cu executabilul Primo.exe.
Fiecare soft de navigatie va lucra independent cu contentul sau.
Ai aici interfata skin:

http://fastupload.ro/447ededb7cfc602ac82cd9f7a87600b7.html
Fişiere ataşate
Untitled.jpg
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
madalingui
Mesaje: 9
Membru din: Vin Mar 17, 2017 11:17 am
6
Been thanked: 1 data

#9

Mar Apr 25, 2017 8:45 am

rcv64 scrie:Ai aici un skin ptr. pornirea a doua kituri de navigatie (Primo Truck si Primo NextGen). Folderul Skin se copie pe memoria interna si din setari se da calea catre executabilul din skin (Start.exe).
Kiturile de navigatie pe care le ai deja se vor numi astfel, ca sa poata fi pornite din noua interfata:
-pe ResidentFlash (memoria interna) se va afla Primo Truck cu executabilul Primo.exe
-pe card (SDMMC) poti pune un kitul de Primo NextGen cu denumirea de Primo Next cu executabilul Primo.exe.
Fiecare soft de navigatie va lucra independent cu contentul sau.
Ai aici interfata skin:

http://fastupload.ro/447ededb7cfc602ac82cd9f7a87600b7.html


Mutumesc foarte mult pentru raspuns, am o intrebare, aici -
buildings="..\..\iGO_content\content\building"
dem="..\..\iGO_content\content\dem"
maps="..\..\iGO_content\content\map"
poi="..\..\iGO_content\content\poi"

buildings="ResidentFlash\iGO_content\content\building"
dem="ResidentFlash\iGO_content\content\dem"
maps="ResidentFlash\iGO_content\content\map"
poi="ResidentFlash\iGO_content\content\poi"
este ok asa? alta denumire nu imi dau seama sa aiba memoria interna.
cu fisierele dem nu am problema, nu le vreau, chiar deloc.
Referitor la intrebarea daca pot seta calea catre navigatie, eu acum setez calea din softul gps-ului de la navipath, intru pe memoria interna pentru ca acolo am bagat programele, si daca vreau sa intru in primo de ex intru in folderul primo si setez primo.exe, iar pt nextgen intru in folderul navigation si selectez navigation.exe
Si inca o intrebare, in folderele fiecarui program, folderele map, poi, [pentru ca astea vreau sa foloseasca ambele programe], trebuie sa mai apara in content, chiar daca sunt goale? sau le pun doar in folderul content din igo_content, de unde sa le foloseasca ambele programe?
Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 757
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
7
Has thanked: 2794 ori
Been thanked: 1624 ori

Moderare

#10

Mar Apr 25, 2017 9:15 am

NU accepta cai absolute ( buildings="ResidentFlash\iGO_content\content\building" ) ci DOAR relative ( buildings="..\..\iGO_content\content\building" ) .
Adica nu poti trece de pe Card pe Flash sau invers.

Daca faci Happy Marriage content navigatiilor nu trebuie sa contine si folderele folosite la comun.
Le pui doar in folderul content din igo_content, de unde sa le foloseasca ambele programe .

Pentru interfata, dezarhiveaza si copiaza folderul Skin pe Flash.
Skin
Seteaza calea catre Skin \ Launch.exe .
madalingui
Mesaje: 9
Membru din: Vin Mar 17, 2017 11:17 am
6
Been thanked: 1 data

#11

Mar Apr 25, 2017 9:58 am

irinuca scrie:NU accepta cai absolute ( buildings="ResidentFlash\iGO_content\content\building" ) ci DOAR relative ( buildings="..\..\iGO_content\content\building" ) .
Adica nu poti trece de pe Card pe Flash sau invers.

Daca faci Happy Marriage content navigatiilor nu trebuie sa contine si folderele folosite la comun.
Le pui doar in folderul content din igo_content, de unde sa le foloseasca ambele programe .

In ceea ce priveste interfata ai raspunsul putin mai sus.


Multumesc pentru raspuns. am o alta problema, indiferent care program il pun pe card nu vede hartile, am incercat sa pun nextgen pe card si am adaugat in sys linia dar nu vede hartile, am pus primo pe card in folderul Primo Next pentru ca alfel nu il vede skynul pe care mi l-a pus colegul mai sus, am adaugat in sys linia dar tot nu vede hartile. pentru programul de pe card trebuie sa adaug altfel in sys decat in memoria interna?
Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 757
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
7
Has thanked: 2794 ori
Been thanked: 1624 ori

Moderare

#12

Mar Apr 25, 2017 10:08 am

Hartile trebuie sa fie pe aceeasi partitie ( Card sau Flash ) cu navigatia .
Pentru ca nu vede hartile de pe alta partitie .

Sys e acelasi indiferent Card sau Flash.
Adresele sunt date relativ :
.. = parintele lui content, adica folderul unde ai navigatia ( folder Primo sau folder Becker )
..\... = parintele parintelui, adica radacina card
De acolo intra in folderul iGO_content\content de unde ia map, ...

Vezi sa nu fie un blank inaitea si dupa "\" .
Copiaza exact asta :
[folders]
buildings="..\..\iGO_content\content\building"
dem="..\..\iGO_content\content\dem"
maps="..\..\iGO_content\content\map"
poi="..\..\iGO_content\content\poi"

Pune sys.tau si o imagine cu folderul iGO_content\content.
Cum adica nu vede skin ?
madalingui
Mesaje: 9
Membru din: Vin Mar 17, 2017 11:17 am
6
Been thanked: 1 data

#13

Mar Apr 25, 2017 10:18 am

irinuca scrie:Hartile sunt tot pe card ?
Pentru ca nu vede hartile de pe alta partitie .
Pune sys.tau .
Cum adica nu vede skin ?

Hartile sunt pe memoria interna.
ma refeream ca skinul pe care l-a pus aici colegul @rcv64 nu vedea programul de pe card doar daca era in folderul Primo Next. idiferent ca era primo sau nextgen in el trebuia redenumit Primo Next si indiferent care program era nu vedea hartile.
Dar cu programul/skinul pe care l-ai pus tu am reusit sa setez ambele programe de pe memoria interna si acum folosesc ambele programe aceleasi harti si poi la comun. Va multumesc foarte mult pentru ajutor si multumesc @lemax55 pentru branding
misuC
Mesaje: 235
Membru din: Joi Ian 05, 2017 7:44 am
7
Has thanked: 4 ori
Been thanked: 19 ori

#14

Mar Apr 25, 2017 1:07 pm

madalingui scrie:
rcv64 scrie:
madalingui scrie:Buna. Am un gps pnil807 cu diagonala de 7" si rezoluția 800x480, Am instalat 2 softuri, primo si nextgen, are cineva fisierele branding ok pentru rezoluția asta? Si daca le poate urca aici. Si daca cumva imi poate explica cineva ca la prosti cum sa le fac sa foloseasca ambele programe aceleeasi harti copiate pe memoria interna. Va multumesc si imi cer scuze daca cumva am postat într-o arie gresita.

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

De ce te complici crezi ca in cei 8Gb de memorie interna nu-ti incape doua softuri de apx. 3Gb fiecare cu de toate?

Sunt sofer pe camion si fac toată europa, hărțile imi ocupa aproximativ 4 gb si poi inca 1 gb.. de aceea am vrut sa modific ori primo ori nextgen sa foloseasca aceleași harti.

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

Ciudat pt. TIR nu trebuie: "branding", .fpa, .fsp, .hnr, 3dl, 3dc, voce TTS cu fisiere .ph ... deci toata Europa nu va avea mai mult de 4GB, eu am pus pe un PNI807L ,inclusiv un SD card de 8GB/10, 4 programe si 4 seturi de harti independent si nu fac figuri de mai bine de 1,5 ani pe "comunitar". Cu cat programele sunt mai "aerisite" cu atat GPS-ul va functiona mai bine si va rezista mai mult la uzura de pe camion ..sfatul meu.
madalingui
Mesaje: 9
Membru din: Vin Mar 17, 2017 11:17 am
6
Been thanked: 1 data

#15

Joi Apr 27, 2017 4:02 am

Funcționează mai rapid daca programul e pe memoria internă, si daca ai ocupat 5 gb din 7 e ok, daca ai ocupat 90%din memoria internă se misca mai greu chinezaria. Iar hărțile mele au 4.1 gb si poi 1gb. Deci 5.1gb in total. Memoria interna are 7.6gb. Nu imi închap 2 programe cu harti separat decât dacă puneam un program pe card.

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
Scrie răspuns

Înapoi la “Harti si fisiere CONTENT iGO”