Pagina 1 din 19

Speedcam iGO

Scris: Lun Ian 16, 2017 2:36 pm
de rcv64
Speedcam actualizate pe tari, 28/09/2017
Speedcam_28.09.rar
(1.47 MiB) Descărcat de 3587 ori
Speedcam_28.09.rar
(1.47 MiB) Descărcat de 3587 ori

Re: Speedcam iGO

Scris: Mar Ian 17, 2017 5:56 am
de titibicad
multumesc.

Re: Speedcam iGO

Scris: Mar Ian 17, 2017 1:00 pm
de adele
Multumesc

Re: Speedcam iGO

Scris: Mar Ian 17, 2017 6:10 pm
de bionro
Mulțumesc!

Trimis de pe al meu X3_Soul_PRO folosind Tapatalk

Re: Speedcam iGO

Scris: Mie Ian 18, 2017 11:04 am
de ticalepa
Multumesc

Re: Speedcam iGO

Scris: Joi Ian 19, 2017 8:47 am
de AdiCampianu
Multumesc

Re: Speedcam iGO

Scris: Joi Ian 19, 2017 9:50 pm
de dfens
Multumiri si din partea mea !

Re: Speedcam iGO

Scris: Sâm Ian 21, 2017 2:04 pm
de ady1979
multumesc mult. :D

Re: Speedcam iGO

Scris: Sâm Ian 21, 2017 8:37 pm
de nina
speedcam poiplaza 21.01.2017
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Re: Speedcam iGO

Scris: Lun Ian 23, 2017 4:42 pm
de bendercasim
speedcam poiplaza e altceva fata de cele normale?

Re: Speedcam iGO

Scris: Mie Ian 25, 2017 7:41 pm
de rcv64
New speedcam 25.01.2017

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

camerele radar nu se vad pe primo

Scris: Sâm Ian 28, 2017 7:45 am
de ady1979
salutare colegi am si eu o mica problema cand rulez pe igo primo nu se vad camerele radar ?
pe igo8 cu aceleasi fisiere de harti ,poi,camere se vad camerele
-de exemplu caut Bulgaria oras Sofia centru oras ,pe primo nu e nicio camera iar pe igo 8 apare camerele

Re: camerele radar nu se vad pe primo

Scris: Sâm Ian 28, 2017 8:13 am
de rcv64
Trebuiesc indeplinite doua conditii:
-folderul speedcam din content populat cu fisiere tip speedcam
-in SETARI-Sunete si Avertizari- Setari puncte de avertizare, activat Activare puncte de avertizare.

Re: camerele radar nu se vad pe primo

Scris: Sâm Ian 28, 2017 8:33 am
de misuC
Stie cineva ce skin de Primo 2.4 (eventual diMKa ) are fisiere audio care "povesteste vocal" si ce fel de camere sunt ?
Multumesc!

Re: camerele radar nu se vad pe primo

Scris: Sâm Ian 28, 2017 8:49 am
de ady1979
am facut acele doua conditi pt camere dar tot nu apare gps e un serioux upq 500 cu rezolutia 800x480
am pe el primo pe memoria interna si igo 8 pe card
im-i puteti pune si mie un link cu primo si igo 8 pt rezolutia asta ? va rog frumos
am modificat mai demult prin sys e posibil sa fie asta cauza.
multumesc pt raspunsuri.