Speedcam iGO

Scrie răspuns
misuC
Mesaje: 235
Membru din: Joi Ian 05, 2017 7:44 am
Has thanked: 4 ori
Been thanked: 14 ori

#16

Sâm Ian 28, 2017 9:21 am

Ar mai fi o conditie : sa scoti GPS-ul la "aer".. adica sa se conecteze la sateliti mai intai apoi o sa vezi si radarele...
Recomand iGO 8.3.5.231128 sau unul de aici
http://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f=17&t=11 ,
cu skin diMkaWertVRV_1147 care "stie" sa pronunte mai multe alerte inclusiv toate radarele, eu la Primo 2.4 nu am gasit.. dar recomand: http://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f=22&t=9 ,
setezi ce vrei sa conduci si mai poti adauga fisiere (fjw, 3dc, 3dl ..).
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 559
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 154 ori
Been thanked: 243 ori

#17

Sâm Ian 28, 2017 9:48 am

multumesc MISU a functionat cu solutia cu sateliti
ma poti ajuta cu un igo 8 pt rezolutia asta 800x480
acelea din link nu functioneaza se stinge si se aprinde continu gpsul au ele o problema
le-am mai testat odata cu un alt gps dar fac la fel
Ultima oară modificat Sâm Ian 28, 2017 1:02 pm de către ady1979, modificat 1 dată în total.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3975
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 808 ori
Been thanked: 2810 ori

Moderare

#18

Sâm Ian 28, 2017 10:01 am

iGO 8 multirezolutie cu Romania map si skin gurjon 6.9.3p

http://fastupload.ro/353e061c0c7a043dc99293f437430396.html
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 559
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 154 ori
Been thanked: 243 ori

#19

Sâm Ian 28, 2017 1:08 pm

va multumesc pt ajutor acum vede camerele radar in amandoua ( igo 8 si primo)
la igo 8 am pus un alt sys in care se specifica rezoltia 800x480
functioneaza perfect si cu noul skin.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3975
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 808 ori
Been thanked: 2810 ori

Moderare

#20

Joi Feb 09, 2017 7:26 am

ady667
Mesaje: 19
Membru din: Joi Dec 15, 2016 7:24 am
Has thanked: 23 ori
Been thanked: 2 ori

#21

Lun Feb 13, 2017 3:30 pm

multumesc pentru speedcam
yliuta
Mesaje: 69
Membru din: Sâm Dec 17, 2016 3:29 pm
Localitate: Galateni
Has thanked: 54 ori
Been thanked: 10 ori
Contact:

#22

Mie Feb 15, 2017 8:12 am

Salut, folosesc IGO Israel cu hartile Q4, am downlodat Speedcam-urile de aici si cand le pun pe tlf nu mai pot deschide programul, sa mai intaplat la cineva asa ceva?
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3975
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 808 ori
Been thanked: 2810 ori

Moderare

#23

Mie Feb 15, 2017 8:39 am

Ptr. inceput incearca cu Romania, daca merge punele pe bucati poate este vrun fisier corupt.
yliuta
Mesaje: 69
Membru din: Sâm Dec 17, 2016 3:29 pm
Localitate: Galateni
Has thanked: 54 ori
Been thanked: 10 ori
Contact:

#24

Mie Feb 15, 2017 8:52 am

Am incercat sa le pun si pe bucati si nimic, tot se inchide in schimb daca le pun pe cele care au venit cu pachetul de harti Q4 merg fara probleme.
yliuta
Mesaje: 69
Membru din: Sâm Dec 17, 2016 3:29 pm
Localitate: Galateni
Has thanked: 54 ori
Been thanked: 10 ori
Contact:

#25

Mie Feb 15, 2017 8:57 am

Cele care vin cu pachetul Q4 au extensia .SPC si cele care le-am luat de aici sunt .TXT .
Posibil sa nu fie compatibile cele extensia .TXT ?
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3975
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 808 ori
Been thanked: 2810 ori

Moderare

#26

Mie Feb 15, 2017 9:04 am

Am verificat pachetul de speedcam pe doua kituri de Primo ce ruleaza pe WinCE si functioneaza. Pe android inca nu am verificat.
yliuta
Mesaje: 69
Membru din: Sâm Dec 17, 2016 3:29 pm
Localitate: Galateni
Has thanked: 54 ori
Been thanked: 10 ori
Contact:

#27

Mie Feb 15, 2017 9:06 am

Am inteles, eu folosesc IGO pe Android.
Multumesc pentru ajutor.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3975
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 808 ori
Been thanked: 2810 ori

Moderare

#28

Mie Feb 15, 2017 9:41 am

Sincer, am intalnit cazuri cand chiar nu incarca speedcam-urile pe android, dar numai la pachetele distribuite pe tari. La pachetele full europa nu dau erori.
La prima incarcare a speedcam se creaza un fisier speedcam.spdb, care normal acela nu se sterge cand inlocuiesti speedcam cu cele noi. La inlocuirea speedcam softul verifica si completeaza spdb. E, aici este posibil sa apara erori.
yliuta
Mesaje: 69
Membru din: Sâm Dec 17, 2016 3:29 pm
Localitate: Galateni
Has thanked: 54 ori
Been thanked: 10 ori
Contact:

#29

Mie Feb 15, 2017 9:49 am

In folderul cu Speedcam nu mai am nici un alt fisier inafara de cele pe tari, nu mi-a creat nici un alt fisier .spdb .
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3975
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 808 ori
Been thanked: 2810 ori

Moderare

#30

Mie Feb 15, 2017 9:53 am

Cu asta lucrez eu in toata europa:

http://www.girlshare.ro/3489729488.3
Scrie răspuns

Înapoi la “Harti si fisiere CONTENT iGO”