Speedcam iGO
-
Gelu63
- 9
- Has thanked: 697 ori
- Been thanked: 168 ori
Da e drept ce spui si cred ca la igo android e putin mai sensibil pentru ca androidul are modul lui de securitate foarte sensibil si unele fisiere posibil sa nu le citeasca ori nu stie sa le interpreteze corect , am avut si eu probleme de felul asta pe tableta , acum folosesc Becker SL 7 cu wince si nu vrea nici in ruptul capului cu SPC , lam lasat asa cu ce ii place lui SCDB si vede tot si ce e curios ca ma anunta si la camera vignete pe tara si imi arata si indicatoare pentru greutate pe Ro si inaltime in Fr,D ,B.
eu lucrez pe germania si nu mai sunt toate radarele fixe . In schimb gaseste radar in mijlocul campului . Probabil mobile , cu pistol.Cicma scrie: ↑Mie Oct 09, 2024 1:32 amSpeedcam .spc din pachetul Here 2024_q2 este incomplet. Pe Franța nu vede radare fixe pe autostrăzi ,drumuri naționale, departamentale. Sunt vizibile doar camere la semafor.. a mai sesizat cineva această situație ? ...de aceea am solicitat ajutorul dvs legat de camere SPC. MULȚUMESC!
-
Gelu63
- 9
- Has thanked: 697 ori
- Been thanked: 168 ori
Da da , vezi ca nemtii pun radar si in cosuri de gunoi , tot felul de improvizatii in tot felul de tomberoane , dar stau mult si cu pistolul si sunt imbracati civil ,
Nu te poti lasa in baza ca totul e pus la vedere cu inflarosu pe cilindru ori chiar acele cutii vechi patratoase , venind de la Luxemburg spre Trier pe autostrada erau cu pistolul si am trecut la limita dar trebue mare atentie , au marit amenzile foarte mult la sfarsitul lui 2024.
Nu te poti lasa in baza ca totul e pus la vedere cu inflarosu pe cilindru ori chiar acele cutii vechi patratoase , venind de la Luxemburg spre Trier pe autostrada erau cu pistolul si am trecut la limita dar trebue mare atentie , au marit amenzile foarte mult la sfarsitul lui 2024.
Buna ziua.
Am un navigator GPS model mai vechi, Northcross chinezesc, pe care am instalat iGO8 v8.3.4.142975 si care functionează foarte bine.
Vreau sa va rog daca ma puteti ajuta cu speedcam-urile pentru Romania in fomat iGO speedcam.txt
Ma intereseaza tipurile 1,2,3 si 5, adica camere fixe, camere de supraveghere la semafor, camere radar la semafor si camere mobile.
Cautand pe site, am gasit update-uri care contin Europa si toata lumea. Eu caut doar camerele din Romania in fisier .txt fie separate pe categorii, fie toate la un loc.
Multumesc mult.
Am un navigator GPS model mai vechi, Northcross chinezesc, pe care am instalat iGO8 v8.3.4.142975 si care functionează foarte bine.
Vreau sa va rog daca ma puteti ajuta cu speedcam-urile pentru Romania in fomat iGO speedcam.txt
Ma intereseaza tipurile 1,2,3 si 5, adica camere fixe, camere de supraveghere la semafor, camere radar la semafor si camere mobile.
Cautand pe site, am gasit update-uri care contin Europa si toata lumea. Eu caut doar camerele din Romania in fisier .txt fie separate pe categorii, fie toate la un loc.
Multumesc mult.
-
laurentiuidm
- 8
- Has thanked: 13 ori
- Been thanked: 16 ori
Vreau să fac un fișier .kml pentru igo primo cu noul tutor 3.0 de pe Italia. Am locațiile la toate porțile. Problema este ca nu știu cum îl “scriu” sa arate ca de la punctul A la punctul B este controlul vitezei medii.
- Tiby1982
- 9
- Has thanked: 91 ori
- Been thanked: 123 ori
se pot pune impreuna cu .spc cele din q4.2024 ?Mrfl00p scrie: ↑Mar Dec 31, 2024 1:13 pmSpeedcam 27.12.2024
https://www.mediafire.com/file/tc1s4i7l ... 4.rar/file
Să te mulţumeşti cu puţin, dar să îţi doreşti mai multe !!!
-
sentesadrian
- 9
- Has thanked: 144 ori
- Been thanked: 386 ori