USERDATE ROMANIA
- stelicastelica
- 6
- Has thanked: 119 ori
- Been thanked: 20 ori
Iti mulțumesc mult de tot pentru tot ajutorul și calmul de care ai dat dovada. O să-l încerc mâine după ce termin munca. Ca azi mai am 3 ore și merg la munca
. Iti doresc o nopte bună si mi de mulțumiri
- stelicastelica
- 6
Salutare și scuze ca revin iar cu întrebări. Ai cumva un link Photoshop sa pot să-l instalez și eu pe calculator. Am încercat citeva dar nu sint ce trebuieMrfl00p scrie: ↑Joi Noi 02, 2023 9:04 amCu photoshop si dviewstelicastelica scrie: ↑Joi Noi 02, 2023 12:40 amSuper!! Se vede ca ai experientă. Eu am încercat dar nu am reușit. Iti multimesc , ai putea sa ma inveti și pe mine sa înțeleg cum să fac acele iconițe fiecare în parte?
Eu il am dupa site-ul oficial dar acolo trebuie sa il platestistelicastelica scrie: ↑Joi Noi 16, 2023 10:40 pmSalutare și scuze ca revin iar cu întrebări. Ai cumva un link Photoshop sa pot să-l instalez și eu pe calculator. Am încercat citeva dar nu sint ce trebuieMrfl00p scrie: ↑Joi Noi 02, 2023 9:04 amCu photoshop si dviewstelicastelica scrie: ↑Joi Noi 02, 2023 12:40 amSuper!! Se vede ca ai experientă. Eu am încercat dar nu am reușit. Iti multimesc , ai putea sa ma inveti și pe mine sa înțeleg cum să fac acele iconițe fiecare în parte?
- stelicastelica
- 6
ok. poti sami trimiti linkul
- stelicastelica
- 6
Am încercat cu ceva soft Photopea . Totul ok am șters fundalul dar cind îl pun în gps îmi apare în loc de fundal transparent fundal negru. Am mai încercat cu ceva program sal fac sa fie fundalul transparent dar cind deschid gps ma scoate din program. Si în plus în userdata îmi apare iconițe vizibil nu ca si la tine ca trebuie deschisa cu un program. Acele iconițe din userdata de ce nu se pot vedea numai cu acel program? Menționez ca si ce am creat eu sint format BMP.