Firmware/Backup binatone f350

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4379
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
4
Localitate: La mare
Has thanked: 893 ori
Been thanked: 3384 ori

Moderare

#16

Joi Iun 10, 2021 4:51 am

O ultima incercare, continutul arhivei pune-l pe un card de capacitate mica:
Copie totul pe card.rar
(185 KiB) Descărcat de 10 ori
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 467
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
4
Has thanked: 51 ori
Been thanked: 840 ori

Moderare

#17

Joi Iun 10, 2021 5:58 am

Asta ar trebui sa mearga pentru ca am gasit pe undeva ca reactioneaza la explorer.exe in radacina cardului si nu vad niciun motiv sa nu lanseze TC. De aici este simplu de lansat un minishell 800x480...

Fiind cu MSB2531 cu CE6 at fi interesant sa avem si un lldump din acest model. Eu nu m-as chinui cu el ci l-as resofta urgent cu un rom mai permisiv insa nu inainte de lldump (eventual si ndump daca lldump nu scoate xip).
Avatar utilizator
varju
Mesaje: 343
Membru din: Vin Dec 23, 2016 9:00 pm
4
Has thanked: 273 ori
Been thanked: 233 ori

#18

Joi Iun 10, 2021 9:42 am

LAMedia scrie:
Mie Iun 09, 2021 11:00 pm
Multumesc pentru efort! Am mai incercat cu "YFGo2CE.bld", care avea un singur caracter in fisier si n-a mers. Am incercat si cu asta si nu merge. Nu porneste Total Comander. Porneste interfata originala cu navigatie si setari. Am incercat si cu pachetul de deblocare pentru Mio, tot felul de variante si nu merge. Uneori, cand il leg la PC, imi apare in Explorer o unitate Windos CE, dar care e goala. S-or fi smecherit astia de la Binatone!
Bănuiesc că sistemul dispozitivului este foarte incomplet sau deteriorat.

Ok, redenumiți fișierul YFGo2CE.bld astfel; YF2GoCE.bld, este posibil să îl recunoașteți deja în acest fel. Vă rog să-l testați.
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 467
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
4
Has thanked: 51 ori
Been thanked: 840 ori

Moderare

#19

Joi Iun 10, 2021 3:07 pm

Nu va merge nimic ce tine de romuri YF pentru ca este rom aproape "clasic" pentru MSB2531. Am gasit romul lui U505 care este identic cu U605 si reactioneaza direct din rom doar la \SDMMC\explorer.exe. Zic aproape clasic pentru ca de exemplu UI se incarca in ResidentFlash(ascuns!) daca exista pe card un folder UI care contine interfata

Deblocarea din flash se face prin rescrierea in ResidentFlash a fisierului original JBSHello.exe de exemplu cu SystemInformation, butoane definite tot acolo in shell.ini iar in DataFlash restul de unlock.

Aparatul din fabrica se conecteaza serial deci este nevoie de Windows Mobile Device Center. Daca vreti MS si nu are reglaje pentru asta, puneti in radacina cardului un fisier DeviceInfo.ini cu urmatorul continut:
[CODE]
MapCode =
DeviceCode =
PltName = AT10X0A
OEMName = U605GPS

[TIME]
DateTime = 2011-05-01 12:00
TimeZone = GMT Standard Time
DaylightSavingTime = 0

[USB]
USBClient = 1 ; 0 - ActiveSync, 1 - MassStorage

[BKLIGHT]
CurLevel = 5
TotalLevel = 6
LevelTable = 0,3,6,9,12,15

[Volume]
CurVolume = 0xFFFFFFFF

[Misc]
StartUp = 1
LAMedia
Mesaje: 22
Membru din: Dum Mar 04, 2018 12:10 pm
3
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 13 ori

#20

Joi Iun 10, 2021 9:42 pm

Am Windows Mobile Device Center, incearca sa porneasca WMDC si sa se conecteze, dar nu reuseste. Am creat DeviceInfo.ini si l-am copiat in radacina SD, dar nu se intampla nimic.
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 467
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
4
Has thanked: 51 ori
Been thanked: 840 ori

Moderare

#21

Vin Iun 11, 2021 4:10 am

Ai testat sa pui pe card atasamentul din postul 17 si sa-i dai reset cu cardul inauntru?
LAMedia
Mesaje: 22
Membru din: Dum Mar 04, 2018 12:10 pm
3
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 13 ori

#22

Vin Iun 11, 2021 10:35 pm

I-am dat hard reset cu cardul bagat si tot n-a mers. Am inceput sa cred ca e defect cititorul cardului. Pana la urma am renuntat si am pus pe card un firmware de PiloOn 800x480 si i-am dat reset. S-a instalat softul cu interfata de PilotOn si i-am pus un iGO Primo si totul functioneaza perfect. Cand il leg la PC, Windows 10 mi-l detecteaza si-l vede ca pe o unitate obisnuita. Multumesc pentru ajutor! Pana la urma scopul era sa-l fac sa functoneze ca GPS.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4379
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
4
Localitate: La mare
Has thanked: 893 ori
Been thanked: 3384 ori

Moderare

#23

Sâm Iun 12, 2021 6:01 am

Bravo, de retinut, functioneaza cu firmware de piloton.....totusi urca varianta de firmware aici poate vrun coleg are nevoie...
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 467
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
4
Has thanked: 51 ori
Been thanked: 840 ori

Moderare

#24

Sâm Iun 12, 2021 2:34 pm

Practic ar trebui sa functioneze cu orice fw cortex a7 sau a9 pe care il aveti acasa dar sa corespunda rezolutia si tipul de touch. Exceptiile sint cele "pretentioase": fie nu receptioneaza gps , fie probleme cu ecranul (laptos sau negru).
Avatar utilizator
varju
Mesaje: 343
Membru din: Vin Dec 23, 2016 9:00 pm
4
Has thanked: 273 ori
Been thanked: 233 ori

#25

Dum Iun 13, 2021 11:24 am

Buna Tuturor!
LAMedia, atât de mulțumit de succes, încât a intrat în lume și s-a pierdut în ea... :roll: ;)

Am cercetat și am ajuns la concluzia că PilotOn menționat, poate fi S55, deoarece componentele sistemului sunt foarte, foarte asemănătoare.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4379
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
4
Localitate: La mare
Has thanked: 893 ori
Been thanked: 3384 ori

Moderare

#26

Dum Iun 13, 2021 1:40 pm

S-a emotionat, si-a rezolvat problema si a plecat.....
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Avatar utilizator
varju
Mesaje: 343
Membru din: Vin Dec 23, 2016 9:00 pm
4
Has thanked: 273 ori
Been thanked: 233 ori

#27

Dum Iun 13, 2021 2:51 pm

Imagine
LAMedia
Mesaje: 22
Membru din: Dum Mar 04, 2018 12:10 pm
3
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 13 ori

#28

Lun Iun 21, 2021 3:35 pm

Raspunsul l-ati primit de la ablbd, de aia n-am mai raspuns eu. Nici macar nu sunt sigur ca fw-ul e de la PilotOn. Eu asa l-am gasit pe gpszone.ro si l-am descarcat. Aceeas interfata am vazut-o si la alte GPS-uri, de aia nu mai sunt sigur ca e de la PilotOn. Apoi am mai descarcat alt fw tot la rezolutia de 800 si l-am instalat si pe ala si a functionat la fel de bine. O sa le mai caut o data si o sa va dau link-urile. Pana la urma am mers la risc dupa capul meu, pentru ca toate sfaturile, sugestiile de pe forum n-au functionat.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4379
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
4
Localitate: La mare
Has thanked: 893 ori
Been thanked: 3384 ori

Moderare

#29

Lun Iun 21, 2021 6:57 pm

LAMedia, daca am avea la indemana toate modelele de gps-uri din lume, probabil ca am sti toate "chichitele" lor si am da raspunsurile asteptate de colegii in nevoie, dar raspunsurile sunt pe masura experientelor anterioare si a unor principii de baza de functionare a gps-urilor.
Asa ca uneori este bine sa risti, ca ce face omul cu mana lui.....
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Scrie răspuns

Înapoi la “BACKUP Soft original”