Firmware/Backup binatone f350

Avatar utilizator
pit22
Mesaje: 94
Membru din: Vin Feb 24, 2017 7:35 am
4
Has thanked: 85 ori
Been thanked: 125 ori

#1

Sâm Dec 09, 2017 7:55 pm

Buna ziua.
Are cineva un firmware pentru binatone f350 320x420
sau interfata
Multumesc
Fişiere ataşate
2017-12-09-1339.jpg
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
4
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2727 ori

Moderare

#2

Mie Dec 13, 2017 10:26 am

Pe card se copiaza un shell.ini si o interfata,nu am timp azi.Maine se rezolva,poate intre timp poate te ajuta colegul @rcv64
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

In locul folderului MobileNavigator trebuie pusa interfata si poate porneste.
LE.
Daca dupa reset porneste iGO8 de pe card punem o interfata,totusi daca se deschide in win s-ar putea sa nu functioneze.Ramane varianta din flash,dar trebuie sa urci un backup pentru a vedea ce este acolo.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4372
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
4
Localitate: La mare
Has thanked: 893 ori
Been thanked: 3375 ori

Moderare

#3

Joi Dec 14, 2017 5:09 pm

pit22 scrie:
Joi Dec 14, 2017 4:54 pm
ms mult
dar nu merge nici cu shell(SHELL.INI) nici cu auto run(autorun.inf)
are doar win ce 6.0 a fost formatat lanseaza fara pro igo 8 /2.4/amigo dar nu mai are interfata
adica zeci clikuri si iti trebuie un stilus( rezolutia mica 320x420
si nici nu vrea sa se lege la pc(win 7)
activesync nu ruleaza in win 7
Pe windows 7 activesync nu ruleaza, dar ruleaza microsoft-windows-mobile-device-center, vezi aici:
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


-functie de win7 instalat pe 32 sau 64 biti instalezi varianta corespunzatoare.
Metoda cu shell.ini ar trebui sa mearga daca folosesti un card de max. 2Gb si calea /SDMMC/MobileNavigator/MobileNavigator.exe
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Avatar utilizator
pit22
Mesaje: 94
Membru din: Vin Feb 24, 2017 7:35 am
4
Has thanked: 85 ori
Been thanked: 125 ori

#4

Vin Dec 15, 2017 6:39 am

a
Fişiere ataşate
bi f350.rar
(463.63 KiB) Descărcat de 118 ori
Ultima oară modificat Mie Dec 20, 2017 8:21 am de către pit22, modificat de 9 ori în total.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
4
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2727 ori

Moderare

#5

Vin Dec 15, 2017 6:46 am

La postul #2 este acelasi lucru.
Avatar utilizator
needcolors2018
Mesaje: 7
Membru din: Vin Dec 29, 2017 9:54 pm
3

#6

Mie Ian 03, 2018 5:14 am

Al meu nu porneste deloc.Este vreo solutie?
Galați
0721415339
dennis2004ro
Mesaje: 1
Membru din: Sâm Iun 24, 2017 7:32 pm
3

#7

Mar Iun 05, 2018 2:42 pm

BUNA ZIUA
ARE CINEVA UN FRIMWARE PENTRU GPS BINATONE U 605??
MULTUMESC!!!
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 708
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
3
Has thanked: 219 ori
Been thanked: 1006 ori

Moderare

#8

Mar Iun 05, 2018 6:09 pm

model nou de U605 sau model vechi ? , daca nu sti care dintre ele este fa poza la spatele aparatului si la montura de parbriz care vine atasata pe aparat , eu am aceste FW dar nu stiu care dintre ele este al tau
LAMedia
Mesaje: 21
Membru din: Dum Mar 04, 2018 12:10 pm
3
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 13 ori

#9

Mar Iun 08, 2021 1:02 pm

Cine ma poate ajuta sa deblochez un Binatone 605. As vrea sa-i instalez iGO, dar nu am acces la spatiul de stocare intern. Am incercat de pe card, dar fara succes.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4372
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
4
Localitate: La mare
Has thanked: 893 ori
Been thanked: 3375 ori

Moderare

#10

Mar Iun 08, 2021 1:07 pm

Copii kitul de iGO pe card sub forma MobileNavigator\MobileNavigator.exe. Creezi cu aplicatia Notepad un fisier cu extensia txt in care adaugi .....\SDMMC\MobileNavigator\MobileNavigator.exe
il salvezi apoi il redenumesti in shell si ii schimbi extensia din .txt in .ini.
Acest fisier il copiezi in radacina cardului langa folderul MobileNavigator.
Sau il poti folosi pe asta:
shell.rar
(115 Octeţi) Descărcat de 7 ori
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
LAMedia
Mesaje: 21
Membru din: Dum Mar 04, 2018 12:10 pm
3
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 13 ori

#11

Mar Iun 08, 2021 1:46 pm

Nu merge! Porneste tot interfata originala cu NDrive.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4372
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
4
Localitate: La mare
Has thanked: 893 ori
Been thanked: 3375 ori

Moderare

#12

Mie Iun 09, 2021 5:01 am

Ar fi trebuit sa mearga....ceva nu faci bine.....ce capacitate are cardul ? Sa fie unul de 4-8Gb formatat in Fat32....
Un tutorial aici:

https://www.youtube.com/watch?v=O213QE- ... unggeburth
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
LAMedia
Mesaje: 21
Membru din: Dum Mar 04, 2018 12:10 pm
3
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 13 ori

#13

Mie Iun 09, 2021 11:02 am

Am vazut tutorialul ala. Cardul e de 4 GB formatat FAT 32. Am incercat tot felul de variante, fara succes. Metodele care functioneaza la majoritatea GPS-urilor Binatone, nu functioneaza la 605. Am gasit pe un forum doua metode, care se refera exact la 605. Una pe card, care nu functiona si una in flash, care a functionat, dar nu se explica cum poti avea acces la flash-ul intern. Deci cum pot debloca GPS-ul Binatone 605?
Avatar utilizator
varju
Mesaje: 343
Membru din: Vin Dec 23, 2016 9:00 pm
4
Has thanked: 273 ori
Been thanked: 233 ori

#14

Mie Iun 09, 2021 8:36 pm

Buna Tuturor!
LAMedia, Vă voi oferi o soluție de lucru testată.
Imagine
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Sarcină:
- accesați zona Flash utilizând fișierul YFGo2CE.bld inclus
a.) dezarhivați YFGo2CE.rar și copiați fișierul YFGo2CE.bld în rădăcina SD
b.) dezarhivați pachetul de lucru și copiați conținutul acestuia în SD lângă fișierul YFGo2CE.bld

Puneți cardul pregătit în dispozitiv și porniți-l, WinCe se va încărca.
TC va fi disponibil pe card pentru o copiere ușoară.
Redenumiți folderul original MobileNavigator, apoi copiați folderul Mobilenavigator de pe card împreună cu conținutul acestuia
Folderul altele MobileNavigator conține controalele (script - interfața SI)
Scriptul este configurat pentru a rula software-ul Primo de pe o altă cartelă (Shells\RGLink.ini file - \SDMMC\Primo\Primo.exe)
LAMedia
Mesaje: 21
Membru din: Dum Mar 04, 2018 12:10 pm
3
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 13 ori

#15

Mie Iun 09, 2021 11:00 pm

Multumesc pentru efort! Am mai incercat cu "YFGo2CE.bld", care avea un singur caracter in fisier si n-a mers. Am incercat si cu asta si nu merge. Nu porneste Total Comander. Porneste interfata originala cu navigatie si setari. Am incercat si cu pachetul de deblocare pentru Mio, tot felul de variante si nu merge. Uneori, cand il leg la PC, imi apare in Explorer o unitate Windos CE, dar care e goala. S-or fi smecherit astia de la Binatone!
Scrie răspuns

Înapoi la “BACKUP Soft original”