Backup-uri diverse aparate

Scrie răspuns
Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 635
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
3
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 435 ori
Been thanked: 305 ori

#331

Joi Oct 17, 2019 5:36 pm

Aveti backup Mio Spirit 5100 + Primo harti Ro la zi
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
riddick
Mesaje: 24
Membru din: Mar Sep 12, 2017 4:02 pm
3

#332

Vin Oct 18, 2019 7:17 am

Buna ,va multumesc doar ca nu reusesc sa il descarc , imi intra pe alt site larati.net
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4173
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
3
Localitate: La mare
Has thanked: 848 ori
Been thanked: 3127 ori

Moderare

#333

Sâm Oct 19, 2019 5:20 pm

Click pe link se deschide zippyshare, click pe download deschide o "porcarie", pagina zippyshare ramane deschisa pe bara de sus, te intorci si mai dai odata click pe download.....
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Enigma31
Mesaje: 276
Membru din: Dum Iul 16, 2017 1:23 pm
3
Has thanked: 112 ori
Been thanked: 96 ori

#334

Sâm Oct 26, 2019 3:07 am

rcv64 scrie:
Joi Feb 16, 2017 11:11 am
Don pedro spaniolul, uite aici un backup de econav

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


Poate fi deblocat prin inlocuirea softului de navigatie Drive.
Îl poți urca din nou ,te rog , @rcv64 ?
Si imi poti indica si vreun meniu pentru deblocare sau vreun program ceva,te rog?
Vreau sa pun igo pe el dar nu am o interfata ceva de unde sa il pot lansa...
Multumesc anticipat...
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4173
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
3
Localitate: La mare
Has thanked: 848 ori
Been thanked: 3127 ori

Moderare

#335

Dum Oct 27, 2019 5:56 am

Momentan doar backup, cand o sa am timp iti pot face si o interfata:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Enigma31
Mesaje: 276
Membru din: Dum Iul 16, 2017 1:23 pm
3
Has thanked: 112 ori
Been thanked: 96 ori

#336

Dum Oct 27, 2019 5:04 pm

Mulțumesc frumos pentru backup,nu l- am folosit pentru că în realitate aștept acea interfață ( backupul îl voiam să îl am ca ,,rezervă,, ) fiindcă eu am deja instalat pe GPS igo primo fiind înlocuit folderul econav original cu un altul în care se află igo și am content pe card...Totul funcționează corect până in momentul ieșirii din programul igo când ecranul rămâne blocat pe imaginea de închidere fara sa mai reacționeze la vreun buton,deci nici cel de power / off si nu mai pot închide gps ul până nu rămâne făra baterie și deci as avea nevoie probabil sa înlocuiesc acel folder drive despre care îi spuneai domnului Pedro spaniolul pentru a debloca dispozitivul și în același timp să am funcțiile de bază....Deci,când ai timp trimite mi te rog acea interfață și eventual un unlock ceva care să îmi de-a acces la închiderea și deschiderea dispozitivului...
Mulțumesc din nou !!
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4173
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
3
Localitate: La mare
Has thanked: 848 ori
Been thanked: 3127 ori

Moderare

#337

Dum Oct 27, 2019 6:28 pm

ok....
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Enigma31
Mesaje: 276
Membru din: Dum Iul 16, 2017 1:23 pm
3
Has thanked: 112 ori
Been thanked: 96 ori

#338

Mar Oct 29, 2019 10:04 am

OK , aștept!...
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4173
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
3
Localitate: La mare
Has thanked: 848 ori
Been thanked: 3127 ori

Moderare

#339

Mie Oct 30, 2019 7:43 am

Am nevoie de urmatoarele:
-sub ce denumire este vazuta memoria interna: Residentflash, Dataflash, My flash data....etc
-ce rezolutie are aparatul....
La prima mana am creat urmatoarea interfata:
Drive.rar
(3.32 MiB) Descărcat de 55 ori
Denumirea memoriei interne: ResidentFlash
-iGO pe memoria interna sub denumirea iGO Primo\Primo.exe
-ai buton de oprire pe interfata
-permite iesirea din Primo....
Untitled.jpg
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Enigma31
Mesaje: 276
Membru din: Dum Iul 16, 2017 1:23 pm
3
Has thanked: 112 ori
Been thanked: 96 ori

#340

Mie Oct 30, 2019 9:22 am

Multumesc frumos @rcv64 pentru interfata....
Acum o sa ma uit sa vad ce pot face cu el...
Memoria interna este vazuta sub denumirea Resident Flash,Igo in principiu il am pe memoria interna sub denumirea de Econav,dar daca trebuie ii schimb denumirea...
Mai exact acum eu am pe aparat resident flash cu doua foldere in interiorul lui ( econav,care in realitate este primo si econav 1 care este folderul lui original in care se gaseste si acel folder drive) iar pe card am content...
aparatul este un vexia 4.3
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4173
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
3
Localitate: La mare
Has thanked: 848 ori
Been thanked: 3127 ori

Moderare

#341

Mie Oct 30, 2019 9:32 am

Lucram pe backup-ul original.
In folderul econav se gaseste folderul Drive pe care il redenumesti in Drive_original, langa copii folderul Drive din arhiva.....
La pornire ar trebui sa porneasca interfata de mai sus....
In memoria interna langa folderul econav copii Primo sub forma iGO Primo\Primo.exe...
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Enigma31
Mesaje: 276
Membru din: Dum Iul 16, 2017 1:23 pm
3
Has thanked: 112 ori
Been thanked: 96 ori

#342

Mie Oct 30, 2019 9:38 am

Imediat....Initial am sters folderul drive (cel original) adaugandu l pe cel primit de la tine si acum il coipiez din nou de unde il aveam salvat,doar ca dureaza putin mai mult si am si un laptop foarte lent (ca pc ul nu imi recunoaste acest dispozitv) In shell ce trimitere ar trebui sa ii dau?
Ca in momentul de fata are residentflash\econav\econav.exe ca sa preia direct primo
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4173
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
3
Localitate: La mare
Has thanked: 848 ori
Been thanked: 3127 ori

Moderare

#343

Mie Oct 30, 2019 9:47 am

Foldrul Drive original il poti elimina fara probleme.
Incercam sa lucram pe folderul Drive fara alte modificari, daca nu merge o sa lucram pe econav....
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Enigma31
Mesaje: 276
Membru din: Dum Iul 16, 2017 1:23 pm
3
Has thanked: 112 ori
Been thanked: 96 ori

#344

Mie Oct 30, 2019 9:59 am

Am rezolvat cu oprirea si cu interfata,igo functioneaza,dar butonul de power nu raspunde la comanda si trebuie sa accesez mereu butonul de reset de pe spatele dispozitivului pentru a-l porni....vreo solutie?
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4173
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
3
Localitate: La mare
Has thanked: 848 ori
Been thanked: 3127 ori

Moderare

#345

Joi Oct 31, 2019 6:42 am

Sa nu fie o problema fizica a butonului de pornire/oprire. Oprirea practic o faci din aplicatia PowerOff din folderul econav...Pornirea nu ar trebui sa fie influentata de ce ai tu in aparat....
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Scrie răspuns

Înapoi la “BACKUP Soft original”