Backup-uri diverse aparate

Scrie răspuns
tempuser
Mesaje: 8
Membru din: Vin Ian 06, 2017 8:05 am
Has thanked: 3 ori

#226

Mar Mai 29, 2018 10:53 am

A mers perfect, multumim.
WestWoood
Mesaje: 2
Membru din: Sâm Iun 09, 2018 12:02 pm

#227

Sâm Iun 09, 2018 12:50 pm

Un soft original pentru Grundig M5?
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 595
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 181 ori
Been thanked: 777 ori

Moderare

#228

Sâm Iun 09, 2018 6:09 pm

Nu te ajuta cu nimic daca nu ai si UUID de pe aparatul respectiv
costyaro
Mesaje: 4
Membru din: Lun Iul 02, 2018 6:28 pm
Has thanked: 2 ori

#229

Mar Iul 03, 2018 3:53 am

Un backup pt Navman S50,aveti????
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2670 ori

Moderare

#230

Mar Iul 03, 2018 7:24 am

Incearca cu Navdesk sa refaci,cauta S30/50/80/90i NavDesk Software
https://www.navman.com.au/navdesk-update
lestat6002
Mesaje: 5
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:44 am
Has thanked: 1 data

#231

Mar Iul 03, 2018 8:22 am

Ma poate ajuta cineva cu un backup sau unlock pentru Becker transit 5 BE B02?
Multumesc.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3969
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 808 ori
Been thanked: 2803 ori

Moderare

#232

Mar Iul 03, 2018 12:01 pm

Backup si unlock card Tranzit 5:
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
lestat6002
Mesaje: 5
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:44 am
Has thanked: 1 data

#233

Mar Iul 03, 2018 1:36 pm

Salut @rcv64, din pacate nu merge. Eu am nevoie de transit 5. Multumesc
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3969
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 808 ori
Been thanked: 2803 ori

Moderare

#234

Mar Iul 03, 2018 2:01 pm

Ce nu merge? Nu porneste aplicatia navigator sau ce, treaba este simpla.....Ce rezolutie ai la gps?
lestat6002
Mesaje: 5
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:44 am
Has thanked: 1 data

#235

Mar Iul 03, 2018 2:16 pm

Nu se functioneaza touch-ul cum trebuie. este decalat
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3969
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 808 ori
Been thanked: 2803 ori

Moderare

#236

Mar Iul 03, 2018 2:24 pm

Asta nu este din soft tinere, este din faptul ca touch-ul aparatului este decalibrat.
In atasare ai o aplicatie de calibrare ecran, astfel:
-continutul il copii pe un card va porni total commander si de acolo executi aplicatia calibration
Becker.rar
(129.7 KiB) Descărcat de 29 ori
Daca nu porneste in total commander incerci varianta 2:
Unlock SD Card.rar
(261.11 KiB) Descărcat de 29 ori
lestat6002
Mesaje: 5
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:44 am
Has thanked: 1 data

#237

Mar Iul 03, 2018 2:55 pm

Perfect. Sanatate multa si sa fii iubit. M-ai salvat. Multumesc rcv64
costyaro
Mesaje: 4
Membru din: Lun Iul 02, 2018 6:28 pm
Has thanked: 2 ori

#238

Mie Iul 04, 2018 5:07 am

lemax55 scrie:
Mar Iul 03, 2018 7:24 am
Incearca cu Navdesk sa refaci,cauta S30/50/80/90i NavDesk Software
https://www.navman.com.au/navdesk-update
Din pacate nu a mers,acum "am reusit" sa sterg tot din memoria interna.
costyaro
Mesaje: 4
Membru din: Lun Iul 02, 2018 6:28 pm
Has thanked: 2 ori

#239

Lun Iul 09, 2018 9:13 am

Acum nu mai reusesc sa il scot din modul afisat in poza de mai jos!Se mai poate face ceva???
Fişiere ataşate
IMG_20180709_120950.jpg
Avatar utilizator
gnd
Mesaje: 14
Membru din: Dum Apr 09, 2017 6:42 am
Has thanked: 2 ori
Been thanked: 38 ori

#240

Lun Iul 09, 2018 2:44 pm

costyaro

Copiaza fisierele din arhiVa in memoria interna.In folderul navigator pui un igo8,primo 2.0 sau 2.6.Executabilul il redenumesti in nevigator.exe
Scrie răspuns

Înapoi la “BACKUP Soft original”