Backup-uri diverse aparate

Scrie răspuns
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2368
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2630 ori

Moderare

#211

Sâm Mai 12, 2018 6:06 am

Incearca un reset dupa instalare.
gianys75
Mesaje: 6
Membru din: Mar Mai 01, 2018 8:26 am
Has thanked: 2 ori

#212

Sâm Mai 12, 2018 6:42 am

ok...am intrat in explorer si acum ce fac?
gianys75
Mesaje: 6
Membru din: Mar Mai 01, 2018 8:26 am
Has thanked: 2 ori

#213

Sâm Mai 12, 2018 6:52 am

cu reset am reusit sa intru in explorer am intrat pe card si am instalat igo 8 ...am dat pe voce in romana si acum cum fac?
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2368
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2630 ori

Moderare

#214

Sâm Mai 12, 2018 6:56 am

Pai faci in continuare setarile si spor la navigat :D
LE
Mai poti face un shortcut la executabilul iGO8(iGO8.exe)sa-l pui pe desktop la gps.
Harti in acest topic
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f=16&t=1731
Tutorial aici
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f=47&t=26
gordonmaes
Mesaje: 18
Membru din: Lun Ian 16, 2017 6:33 am

#215

Lun Mai 21, 2018 7:33 am

buna ziua .un backup spirit 7500 LM
va rog frumos
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2368
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2630 ori

Moderare

#216

Mar Mai 22, 2018 4:02 am

@gordonmaes cam atat am
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
tempuser
Mesaje: 8
Membru din: Vin Ian 06, 2017 8:05 am
Has thanked: 3 ori

#217

Mie Mai 23, 2018 12:01 pm

Am un Smailo Hd, care ramane blocat la logo. Problema este ca am bagat din greseala un card in el care avea firmware original de Serioux up400, si mi-am dat seama prea tarziu, acum porneste pana la logo de Seriuox sta putin si se reporneste. Am incercat reset, la pc nu il vede, doar cardul merge sa fac update. AM nevoie de firmware original Smailo HD, va rog, sa incerc sa il pun pe card sa vad daca il pot reinvia.
Sau vreo solutie. Momental este in bucla de repornire. Multumesc.
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 556
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 164 ori
Been thanked: 705 ori

Moderare

#218

Mie Mai 23, 2018 6:09 pm

poti sa faci o poza la aparatul respectiv < ambele , fata -spate

sau urca fw care la-i scris aici ca sa imi dau seama ce rom ar avea aparatul tau
gymy20
Mesaje: 4
Membru din: Lun Ian 02, 2017 6:53 pm

#219

Joi Mai 24, 2018 4:29 am

Salut. Un backup pentru Myguide 4000 Nav Se poate reinstala Wince din nou? Nu mai booteaza, ramane la logo de inceput!
tempuser
Mesaje: 8
Membru din: Vin Ian 06, 2017 8:05 am
Has thanked: 3 ori

#220

Joi Mai 24, 2018 6:16 am

secuiu scrie:
Mie Mai 23, 2018 6:09 pm
poti sa faci o poza la aparatul respectiv < ambele , fata -spate

sau urca fw care la-i scris aici ca sa imi dau seama ce rom ar avea aparatul tau
Pozele fata spate sunt aici:

Fata
Spate

Firmware care l-am pus din greseala pe el:
Firmware gresit

Din pacate nu are nici o eticheta pe el sa vad ce model si ver de Smailo este, pe placa lui, cand l-am desfacut scrie o serie:
YG9129BFJ4G1D5L2S V1.2

Daca nu gasesc un firm original, macar ceva compatibil sa fie cu wince5, sa pot pune un igo.

Multumesc.
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 205
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
Has thanked: 15 ori
Been thanked: 370 ori

Moderare

#221

Vin Mai 25, 2018 2:51 pm

@tempuser
Acela era FW pentru procesor MStar iar tu ai Mediatek MT3351. De pe card nu putea lua decit anumite fisiere. Pune continutul arhivei de aici in radacina unui card si vezi daca pleaca.
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 556
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 164 ori
Been thanked: 705 ori

Moderare

#222

Vin Mai 25, 2018 5:14 pm

pe placa de baza scrie asa :
1 - YG.912C-BFJ-4G-1D-5L2S V1.2
sau asa :
2 - YG.912S-BFJ-4G-1D-5L2S V1.2
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 556
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 164 ori
Been thanked: 705 ori

Moderare

#223

Vin Mai 25, 2018 8:17 pm

Uite aici romul original , insa interfata va fi alta , multumirile merg la @S@SamuraiP13

https://www45.zippyshare.com/v/1enAm22Q/file.html
tempuser
Mesaje: 8
Membru din: Vin Ian 06, 2017 8:05 am
Has thanked: 3 ori

#224

Dum Mai 27, 2018 8:50 pm

Merge perfect arhiva de mai sus. Am incecat si arhiva lui ablbd dar nu se intampla nimic. Multumesc tuturor. Imi place fw atat de mult incat am vrut sa il pun si pe un al doilea aparat, identic, doar ca la acesta mi-a dat o eroare: Bad memory block 14 . Este memoria interna gata?
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 556
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 164 ori
Been thanked: 705 ori

Moderare

#225

Dum Mai 27, 2018 10:49 pm

nu , au ramas elemente de la celalalt rom in el si nu mai ai loc , iti recomand sa scri acest
Firmware , dupa care sa scri romul de smailo

acest rom sterge partiile afectate

daca la pornire firmware ramane agatat in nandinfo , inlocuieste nandinfo cu cel din romul de smailo
Scrie răspuns

Înapoi la “BACKUP Soft original”