viewtopic.php?f=16&t=6529
Multumiri lui "ncristinel"
Nota: Merge doar pe telefon arm64-v8a (ca nu e mentionat)
mai jos in topic balarii ...
Ce soft Sat-Nav pentru Camion pe Android recomandati in 2024, descarcare gratis
-
- 7
- Has thanked: 24 ori
- Been thanked: 504 ori
Am impresia ca esti cam arogant si ai pretentii cam multe,
"nu veniti cu softuri IGO dinainte de 2018 " softul o fi vechi , dar pui harti noi Daca vrei soft nou, cumperi licenta.Sunt o gramada de kituri aici ,pe forum, au setari de camion dar probabil nu stii tu sa le folosesti.Mai informeaza-te inainte sa vii cu pretentii.
"nu veniti cu softuri IGO dinainte de 2018 " softul o fi vechi , dar pui harti noi Daca vrei soft nou, cumperi licenta.Sunt o gramada de kituri aici ,pe forum, au setari de camion dar probabil nu stii tu sa le folosesti.Mai informeaza-te inainte sa vii cu pretentii.
-
- 5
- Has thanked: 46 ori
- Been thanked: 151 ori
Bun răspunsul, in schimb "hai ca sunt cum vreu eu, si nu te priveste pe tine, hai ..." ,mai bine schimbă forumul dacă vorbești așa. Vrei gratis, caută...costygsm scrie: ↑Sâm Aug 31, 2024 3:11 pmAm impresia ca esti cam arogant si ai pretentii cam multe,
- stelicastelica
- 7
- Has thanked: 158 ori
- Been thanked: 247 ori
Fara supărare userw2891 dar atitudinea ta si cerințele tale lasă de dorit, după comportamentul tău vrei să pari a fi un șmecher de bani gata si toți de aici de pe sait ar trebui să se inchine in fata ta si să scoata ultima versiune de navigație, Dupa tine ar fi normal o versiune 2030 cel puțin, Lăsînd gluma de o parete ce vrei tu nu se gasete gratis, Și chiar dacă versiune e din 2010 sau 2018 nu stiu cu ce te-ar incurca o data ce hartile sint actualizate aproape la zi. Sint o mulțime de șoferi care merg cu acest igo primo versiune veche dar actualizată la zi cu harti și nu se rătăcesc, O seara liniștită și un sfat... coboară cu picioarele pe pământ o sa ai numai de câștigat