Update harti la MG EHS?
Am un MG EHS din 2021 si navigatia originala din cate am deslusit e un IGO pentru Linux- pentru update harti trebuie sa creezi un fingerprint al masinii pe un stick USB pe care apoi il bagi in PC si e accesat de aplicatia Naviextras Toolbox. Din cate am vazut pe stick creaza un folder synctool\updates\content exact cu structura standard a lui IGO- maps, buildings, car, dem....etc. De exemplu in "maps" imi apar toate .fbl-urile, fda, fjw, fpa ale tuturor tarilor cu o extensie .stm dupa ele (de exemplu romania.fbl.stm). Am dedus ca tableta masinii foloseste Linux din fisierul log.txt creat si el in radacina stickului. Intrebarea este- a incercat cineva pana acum sa faca update la asa ceva? Sunt convins ca nu merge pur si simplu sa pui hartile si licentele noi in folderele respective de pe stick.
-
nelu_242000
- 8
- Has thanked: 99 ori
- Been thanked: 218 ori
-
nelu_242000
- 8
Începe cu ultima poza afișată, nu înțeleg de ce apar inversate.
Cred ca NU este nevoie sa se ataseze atatea capturi inutile si nici sa se “intrebe” Idiotenia Artificiala
care de cele mai multe ori ofera si “rateuri” gresite
.
Este sufficient sa se caute pe acest forum si se gasesc toate informatiile si detaliile, doar ca exemplu (subliniez asta pentru ca sunt mai multe) despre continut si explicatia corecta /completa a extensiei fisierelor (apropo, nu toate sunt necesare pentru unele dispozitive si versiuni soft, unele fiind inutile si se “incarca” degeaba) si acest topic: viewtopic.php?f=47&t=26
Apoi de exemplu fisierul device_checksum.md5 plus celelate fisiere *.md5 si *.stm sunt fisiere generate la amprentare plus update firmware si/sau harti oficial de pe Naviextras Toolbox, la update fisiere pentru fiecare fisier pus Naviextras adauga pe langa fisierul normal si unul .md5 si unul .stm cu acelasi nume, acestea se modifica si se maresc ca numar sau marime (plus cele inutile) se lungeste si timpul necesar.
Este sufficient sa se caute pe acest forum si se gasesc toate informatiile si detaliile, doar ca exemplu (subliniez asta pentru ca sunt mai multe) despre continut si explicatia corecta /completa a extensiei fisierelor (apropo, nu toate sunt necesare pentru unele dispozitive si versiuni soft, unele fiind inutile si se “incarca” degeaba) si acest topic: viewtopic.php?f=47&t=26
Apoi de exemplu fisierul device_checksum.md5 plus celelate fisiere *.md5 si *.stm sunt fisiere generate la amprentare plus update firmware si/sau harti oficial de pe Naviextras Toolbox, la update fisiere pentru fiecare fisier pus Naviextras adauga pe langa fisierul normal si unul .md5 si unul .stm cu acelasi nume, acestea se modifica si se maresc ca numar sau marime (plus cele inutile) se lungeste si timpul necesar.
-
nelu_242000
- 8
Dacă ai știi câte poți face cu "idiotenia artificiala"...
Mai oferă si rateuri, dar dacă știi cum sa expui problema...
Mai oferă si rateuri, dar dacă știi cum sa expui problema...
Pai am vazut cum ai stiut sa expui problema
si raspunsul primit dupa o scurta cautare pe un AI in cele patru capturi pe care le-ai atasat.
Repet, pe acest forum se gasesc informatii mult mai detaliate, clare si corecte.
Repet, pe acest forum se gasesc informatii mult mai detaliate, clare si corecte.
-
nelu_242000
- 8
Se pare ca pe toate forumurile ești Gică contra...
-
nelu_242000
- 8
Vai doamne ce atac... vin rușii...
-
nelu_242000
- 8
Nu pe poi, dai pe o hartă...
Și nu este o ironiei!
Și nu este o ironiei!
-
nelu_242000
- 8
pai explica tu, ce sunt si cum poate colegul actualiza navigatia masinii...
Daca nici macar acum nu ai inteles atunci poti sa cauti pe acest forum ce sunt si cum se poate actualiza navigatia masinii, asta poate chiar inainte de:
"Dacă ai știi câte poți face cu "idiotenia artificiala"...
Mai oferă si rateuri, dar dacă știi cum sa expui problema..."
"Dacă ai știi câte poți face cu "idiotenia artificiala"...
Mai oferă si rateuri, dar dacă știi cum sa expui problema..."