Actualizare harti navigatie Duster !

petru2024

Dum Iul 28, 2024 5:54 pm

Duster-ul meu cu motorizare diesel 1.5 vara asta a facut trei ani, cat am avut si garantie, bineinteles, timp in care nu mi-am batut capul sa actualizez hartile navigatiei (deci, masina am cumparat-o in vara anului 2021).

Am instalat toolbox si cu ajutorul unui USB stick am incercat sa actualizez hartile masinii. Azi am constatat, ca desi masina e din 2021, avea harti din 2019. Atunci cand am luat-o mi-au dat gratis toate hartile europei, cica, acum observ ca erau din 2019. Bun, am urmat instructiunile de actualizare a hartilor dupa ce imprealabil soft-ul mi-a recomandat o actualizare a sistemului de operare a navigatiei, asa am ajuns cu actualizarea la vers. 1.0.15.3. Va spuneam ca dupa actualizarea navigatiei am incercat sa actualizez hartile care sunt gratuite si opa, am reusit sa fac actualizarea dar in loc de un 2023 macar m-am trezit cu toate hartile trecute pe Q4.2020, adica doar un an in plus. Ce imi recomandati ca sa le actualizez pana la un 2023 macar?

A... inca ceva, am incercat sa fac actualizarea hartilor sau sa descarc una cu telefonul mobil folosind aplicatia de android Dacia Map Update dar nu ma lasa tot imi afiseaza avertizarea: "Dispozitivul dumneavoastra nu este asociat. Conectati-va telefonul la achizitie". Ce naiba inseamna asta pentru ca telefonul era conectat prin Bluetooth, ba mai mult, am incercat si cu cablu pe USB si tot la fel afisa ? Sa fie o incompatibilitate intre aplicatie si versiunea software a navigatie ?
nelu_242000
8
Has thanked: 96 ori
Been thanked: 204 ori

Vin Aug 02, 2024 12:41 pm

Dacă ai citi topicurile din secțiunea DACIA, ai găsii și ceva răspunsuri.
Trebuie doar să vrei!
Scrie răspuns

Înapoi la “Dacia/ Renault/ Nissan softuri si harti”