Nissan CONNECT 3 LCN3 v7 2022
- amami
- 8
- Has thanked: 17 ori
- Been thanked: 1300 ori
Compatibilitate auto
Nissan Pulsar (2014-) - C13
Nissan QASHQAI (2014-) - J11
Nissan Note (2015-)
Nissan JUKE (2015-)
Nissan Micra (2015-)
Nissan X-TRAIL (2015-) - T32
Navara (2015-)
nu mai am de-a face cu sectorul acesta
-
- 7
Cam superficial raspunsul, am rascolit tot forumul dar n-am gasit rasunsul. un link ar fi fost de mare ajutor...
- amami
- 8
Eu când citesc ceva reușesc să mă prind ( înțeleg) destul de repede.
Te-am întrebat câte mașini ai tu.
Câteva zile în urmă cereai și pentru Ford.
Nu te hazarda să pui ceva in limba română pe Nissan, cred că înțelegi engleza.
Eu la a mea ( nu Nissan) am navigația pe Mute, ascult muzică.
Te-am întrebat câte mașini ai tu.
Câteva zile în urmă cereai și pentru Ford.
Nu te hazarda să pui ceva in limba română pe Nissan, cred că înțelegi engleza.
Eu la a mea ( nu Nissan) am navigația pe Mute, ascult muzică.
Eu am una, tu cate ai? Am vazut ca si pe tine te intereseaza mai multe marci. Nissan-ul nu e al meu, e al cuiva care nu intelege foarte bine engleza sau alta limba. Chestia e ca noi, romanii suntem tratati ca niste clienti neimportanti, ca sa nu zic altceva, cu toate ca majoritatea masinilor (sute de mii, daca nu milioane) vin din occident si sunt folosite inca multi ani in Romania.
- amami
- 8
Nu am mașină, dar nu are importanță.
Nu sunt aici să mă măsor cu nimeni care are mai multe sau mai mare.
Mă bucur că ai observat că " mă interesează mai multe mărci '
Așa sunt eu mai curios din fire.
Nu sunt aici să mă măsor cu nimeni care are mai multe sau mai mare.
Mă bucur că ai observat că " mă interesează mai multe mărci '
Așa sunt eu mai curios din fire.
salut,johnnydanut scrie: ↑Dum Iul 02, 2023 7:38 amCam superficial raspunsul, am rascolit tot forumul dar n-am gasit rasunsul. un link ar fi fost de mare ajutor...
-de ce neaparat samsung?
-pe cardul din masina scrie ceva de genul Bosch(nimic legat de NISSAN CONNECT LCN etc), am ceva harti care merg si pe Romania, ideal ar fi fost Android play)
-masina este un Xtrail 2018, cu sistemul de navigatie standard nissan connect, pe care daca tot sunt pe acest forum am zis sa il actualizez.
-mai am un megane 3 pe care la fel, fiind mult mai vechi hartile decat la nissan am zis sa le actualizez, daca tot ma apuc de ceva zic sa fac pentru ambele masini

- am ceva cunostinte pc si IT doar ca nu am inteles chesti asta cu root pe SD card, cum se face?
- amami
- 8
Pentru ca doar cardurile samsung din "generatia" mai veche, pana in anul 2016-2017, pot fi folosite la schimbarea CID.
Ca sa nu fac copy-paste la tutorial, este foarte simplu de citit viewtopic.php?f=120&t=10
Primul post, doar ca nu trebuie punctul 9, blocarea cardului care este valabil doar pentru acel model de VW.
Nu este un raspuns superficial, doar ca trebuie citit si inteles. In afara de acel prim post cu pasii de urmat s-a discutat si rasdiscutat care card functioneaza si care nu, care notebook merge si tot asa.
"root pe SD card"
Nu stiu despre ce esta vorba.,
Ca sa nu fac copy-paste la tutorial, este foarte simplu de citit viewtopic.php?f=120&t=10
Primul post, doar ca nu trebuie punctul 9, blocarea cardului care este valabil doar pentru acel model de VW.
Nu este un raspuns superficial, doar ca trebuie citit si inteles. In afara de acel prim post cu pasii de urmat s-a discutat si rasdiscutat care card functioneaza si care nu, care notebook merge si tot asa.
"root pe SD card"
amami scrie: ↑Vin Dec 15, 2023 10:32 amPentru ca doar cardurile samsung din "generatia" mai veche, pana in anul 2016-2017, pot fi folosite la schimbarea CID.
"root pe SD card"

este vorba despre acest card cu harti, crezi ca ar merge sa schimb doar hartile sa nu mai fac toata tevatura aia cu CID?
-
- 8
Daca este cardul original este read only nu poti scrie pe elmayer scrie: ↑Mie Dec 20, 2023 6:36 amimage hosting
este vorba despre acest card cu harti, crezi ca ar merge sa schimb doar hartile sa nu mai fac toata tevatura aia cu CID?
Daca e unul aftermarket si merge scris pe el, am incercat eu de la V5 la V6 si nu a mai mers, daca reusesti sa ne dai si noua solutia !