Harti Nissan LCN1
Cardul original nu il poti actualiza.
Trebuie card la care poti schimba CID sau update de firmware pt a ocoli citirea codului CID(pt. cine il are ,la fel ca la RNS 310).
Varianta cu olx e OK,functie de pret.
Daca cumperi de pe olx un card trebuie sa te asiguri ca este unul cu CID schimbabil ,sa il poti folosi si pt alte update-uri.Preturile variaza ,asa ca trebuie sa te asiguri ca iei ce trebuie.
Trebuie card la care poti schimba CID sau update de firmware pt a ocoli citirea codului CID(pt. cine il are ,la fel ca la RNS 310).
Daca cumperi de pe olx un card trebuie sa te asiguri ca este unul cu CID schimbabil ,sa il poti folosi si pt alte update-uri.Preturile variaza ,asa ca trebuie sa te asiguri ca iei ce trebuie.
Acum 3 zile am cumparat si eu un Nissan, cum pot sa fac update de firmware pentru a ocoli codul CID?07wnb scrie: ↑Joi Apr 08, 2021 2:55 pmCardul original nu il poti actualiza.
-
- 7
pt update de firmware nu trebuie cid, se face de pe stick !
CID idul cardului pe care sunt hartile .
Cu un update de firmware "nu ocolesti CID ul", nu exista asa ceva .
Pt harti iti trebuie un card cu un CID modificabil sau sa aiba din fabrica CID ul precizat de tine (comandabil din China sau RO)
Astea au aparut in februarie 2020 Cand apare V11?
Salut, rog frumos un indiciu catre acel tutorial ca vad ca nu apare v11 la LCN1 Putem sa ne folosim oare de actualizarile LCN3?ciprianism scrie: ↑Vin Ian 29, 2021 1:55 pmSau poti sa comanzi de pe alibaba si sa le dai cidul tau, iti trimit exact scris cu cidul de la ultimele harti aparute si poti lua 2 buc sa ai de rezerva, doar ca si alea nu le mai poti schimba CIDul, dar poti face upgrade la harti inlocuind doar fisierele harti cand se vor actualiza, vezi pe forum ca s-a facut un tutorial in care foldere se face inlocuirea . Pe acele carduri poti scrie ce vrei tu. Costa in jur de 7-8 dolari unul, eu asa am procedat .
Versiunea V11 - 2020 a apărut pentru USA + Canada, cu precizarea pe site că este ULTIMA actualizare.
În 2021 așteptăm o "actualizare" la nivelul trimestrului 3/2019 ?
Pe bune ???
Nici Nissan, nici Here nu dau nici măcar un ban găurit pe clienții lor.
Prin urmare, nu am nicio tresărire când văd cópii pirat pe ebay sau aiurea.
Pentru Europa, nu mai am nicio nădejde, deși sper totuși să greșesc.
În 2021 așteptăm o "actualizare" la nivelul trimestrului 3/2019 ?
Pe bune ???
Nici Nissan, nici Here nu dau nici măcar un ban găurit pe clienții lor.
Prin urmare, nu am nicio tresărire când văd cópii pirat pe ebay sau aiurea.
Pentru Europa, nu mai am nicio nădejde, deși sper totuși să greșesc.