Eu m-am grabit si am recomandat ceva de la MN2 dar se pare ca ti-a functionat si tie legat de intratul in WinCE.

Dupa cum la tine nu se vad deloc, prin varianta 3 se poate incerca restart-ul de cateva ori poate apar. La restarturi repetate la acea metoda, uneori apar si pot fi refacute. Se foloseste acelasi USB ca la metoda 1.
Daca nu vor sa apara sau nu vrei sa incerci varianta 3, atunci nu ramane decat optiunea de formatare cu ManaMana software.
Incerc sa iti traduc metoda asa cum spune:
Cum e necesar sa se mai si restarteze unitatea, obligatoriu trebuie sa ai posibilitatea de a reintra in WinCE. Astfel pentru siguranta trebuie sa copii "booter_standalone.bin" de la 4.0.6 de mai jos direct in radacina WinCE. Tot ce avem acum este legat de versiunea 4.0.6.
- Pe stick-ul USB cu Nk.bin se adauga si "booter_standalone.bin" si Mana_Mana folderul din arhivele de mai jos. Dar si folderele Storage Card si Storage Card4 de la o versiune in functiune.
Bootloader_406 fisier
Dupa ce intri in WinCE, prima oara copii "booter_standalone.bin" de pe USB direct in radacina unitatii . Astfel la un restart accidental poti reintra numai cu NK.bin pe stick.
Apoi intri in folderul Mana_Mana/bin si gasesti "mana_mana.exe" pe care il rulezi cu dublu click. Iti va aparea o fereastra:
1 - Prima oara faci Rebuild MBR/Partitions. Trebuie sa refaci partitiile la dimensiunile si tip-ul cluster-elor ca in varianta originala.
2 - Apoi faci Format all. Daca nu vrea sa formateze "Storage Card" trebuie insistat pana reuseste. La final se iese din mana_mana.
3 - Apoi se copie continutul folderelor Storage Card si Storage Card4 de pe USB in locatiile lor pe unitate. Daca nu vrea posibil sa necesite un restart pentru validare operatii precedente. Mai jos ai folderele de la un 4.0.6. Pe site-ul lor dau folderele astea dar analizandule am vazut ca nu sunt chiar originale si am cerut ajutorul la un coleg cu o astfel de versiune sa vad de obtin varianta originala curata. Dar trebuie sa astept raspunsul lui...
Storage Card Folder 4.0.6 (Nici acest folder nu e tocmai curat.)
Storage Card4 folder 4.0.6 (La acesta, folderul License e plin cu licente si nu vei stii care ar fi originala.... )
In final am facut tutorialul si il gasesti aici:
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f=121&t=2323
La final se incearca restartarea unitatii si ar trebui sa mearga bine. Daca da incerci sa faci un upgrade direct la 4.1.0 si astfel ai sistemul curat. Backup obligatoriu dupa asta.
Daca nu se poate intra in WinCE solutia ar fi cu iNand tool si NAND image,pentru 4.0.6. Practic se pune o imagine completa de sistem presalvata de 4.0.6. Dar la tine nu e cazul.
O sa incerc sa fac si un tutorial sa fie de ajutor pe viitor.
Sper sa te ajute.
La Multi Ani!