Salut, ce navi este pe masina si ce versiune de firmware ? Iti trimt pe pm tot ce ai nevoie.cheloobest scrie: ↑Dum Sep 22, 2024 2:22 pmSalut! Ma poti ajuta si pe mine cu acest script? Si eu vreau sa sterg datele si sa instalez doar noile harti. Multumesc!
Diverse moduri de actualizare harti DACIA MediaNav
Buna ziua!Am si eu un media nav de dacia,versiune 9.1.1. cred ca e MN2.Nu avea harta romaniei si am intrat in Win Ce cu Total comander cu care am copiat o harta mai veche 2018 cu care merge acum dar am vrut sa-l sterg sa pun una mai noua ce am gasit.Problema mea este ca nu ma lasa sa-l sterg acele fisiere .fbl.Nici la o alta tara.
Am incercat sa sterg tot folderul NNG dar si asa mi-a sters doar celelalte fisiere nu si cele cu extensia .FBL.Ceea ce este interesant ca nici executorul nngnavi.exe nu se poate sterge,initial as fi vrut sa-l deblochez crezand ca butonul De acord va fi inactiv dupa copierea hartii de romania.dar din fericire nu s-a blocat.
Stie cineva care ar fi cauza?Si cum se rezolva?Va multumesc.
Am incercat sa sterg tot folderul NNG dar si asa mi-a sters doar celelalte fisiere nu si cele cu extensia .FBL.Ceea ce este interesant ca nici executorul nngnavi.exe nu se poate sterge,initial as fi vrut sa-l deblochez crezand ca butonul De acord va fi inactiv dupa copierea hartii de romania.dar din fericire nu s-a blocat.
-
- 7
- Has thanked: 89 ori
- Been thanked: 201 ori
Trebuie mai întâi sa oprești și din executie nng.exe. Din total commander oprești nngnavi.exe din funcționare, apoi poți șterge, copia.
Ai grija ce ștergi, în special licența originală sa nu o pierzi!
Fă un backup înainte la toata partiția 4!
Daca e deblocata navigația, adică acel nngnavi.exe nu mai trebuie sa îl înlocuiești.
Citește postul 2 cu atenție.
Daca e deblocata navigația, adică acel nngnavi.exe nu mai trebuie sa îl înlocuiești.
Buna ziua!Multumesc mult de tot pentru raspuns, daca se poate sa-mi spuneti cum opresc nngnavi.exe din total comander.Adica acel iTaskMgr.exe de USB il am instalat deja? Tin sa mentionez ca am intrat in win ce cu un utilitar pe usb care are 14 optiuni ,incepe cu 01-medianav info ,02 Navi backup,03Navi restore,04 Total comandernelu_242000 scrie: ↑Vin Oct 04, 2024 7:47 amTrebuie mai întâi sa oprești și din executie nng.exe. Din total commander oprești nngnavi.exe din funcționare, apoi poți șterge, copia.
05 Reg editor etc.Cei cunoscatori stiu despre ce vorbesc .Va multumesc.
Ultima oară modificat Vin Oct 04, 2024 10:17 am de către attilaa0, modificat 1 dată în total.
-
- 7
Pff, nu am mai umblat în navigație de vreo 4 ani.
Parcă ții apăsat pe el până îți apar opțiunile. Run off sau ceva de genul. Nu mai știu.
Poate răspunde alt coleg.
Parcă ții apăsat pe el până îți apar opțiunile. Run off sau ceva de genul. Nu mai știu.
Poate răspunde alt coleg.
-
- 7
Ai video în postul 2!
-
- 7
- Has thanked: 9 ori
Este MediaNav 3 cu versiunea de soft 1.0.15.3.21_r1 ,care se găsește aici pe forum,în postarea lui Neek. Mulțumesc!
-
- 7
Tu cui ai răspuns?cheloobest scrie: ↑Vin Oct 04, 2024 12:47 pmEste MediaNav 3 cu versiunea de soft 1.0.15.3.21_r1 ,care se găsește aici pe forum,în postarea lui Neek. Mulțumesc!
Dacă este vorba despre ultimele posturi, este vorba despre mn2 cu versiunea 9.1.1 cu Windows!
Mn3 are linux!
-
- 7
Ultima versiune pentru mn2 este 9.1.3.attilaa0 scrie: ↑Vin Oct 04, 2024 4:19 amBuna ziua!Am si eu un media nav de dacia,versiune 9.1.1. cred ca e MN2.Nu avea harta romaniei si am intrat in Win Ce cu Total comander cu care am copiat o harta mai veche 2018 cu care merge acum dar am vrut sa-l sterg sa pun una mai noua ce am gasit.Problema mea este ca nu ma lasa sa-l sterg acele fisiere .fbl.Nici la o alta tara.
Poti actualiza oficial softul, dacă îți este recunoscuta amprenta în sistem.
-
- 7
- Has thanked: 9 ori
Scuze,am vrut sa-i răspund lui xmisterx.
Buna ziua!Multumesc mult de sfaturi,am reusit pana la urma ,am gasit in Total comander acel Task manager,din care exact ca in windows am ales nngnavi.exe si am datnelu_242000 scrie: ↑Vin Oct 04, 2024 1:23 pmUltima versiune pentru mn2 este 9.1.3.attilaa0 scrie: ↑Vin Oct 04, 2024 4:19 amBuna ziua!Am si eu un media nav de dacia,versiune 9.1.1. cred ca e MN2.Nu avea harta romaniei si am intrat in Win Ce cu Total comander cu care am copiat o harta mai veche 2018 cu care merge acum dar am vrut sa-l sterg sa pun una mai noua ce am gasit.Problema mea este ca nu ma lasa sa-l sterg acele fisiere .fbl.Nici la o alta tara.
Poti actualiza oficial softul, dacă îți este recunoscuta amprenta în sistem.
comanda Terminate ,astfel mi-a dat voie sa sterg fisierele vechi si sa copiez cele noi.Va doresc toate cele bune!!
-
- 7
Asemenea și ție.