Diverse moduri de actualizare harti DACIA MediaNav
-
cristi2008
- 8
- Been thanked: 4 ori
Am gasit ceva , procedura activare navi pe media display Duster/Logan/Jogger/Sandero 2021-2023 pentru Media Display MN4 , pentru cine a cerut asa ceva
,
fisiere sunt in descriere sau ,
https://bit.ly/3U8kUh5
,
fisiere sunt in descriere sau ,
https://bit.ly/3U8kUh5
-
Djamelmerzougui
- Has thanked: 2 ori
Je mets les fichiers sur un lecteur et les mets sur la radio Media Nav, et lorsque la mise à jour est terminée, je constate que seul le Liu a été mis à jour.
- NeeK
- 8
- Has thanked: 349 ori
- Been thanked: 3170 ori
@TeoPFF unitatile MN3, MN4 si Media Display sunt deja compatibile CarPlay prin cablu.
Doar unitatile MN4 sunt compatibile si wireless.
La celelalte daca cumperi un adaptor wireless se pot face dar nu la fel de stabil.
Doar unitatile MN4 sunt compatibile si wireless.
La celelalte daca cumperi un adaptor wireless se pot face dar nu la fel de stabil.
EasyLink 283C37784R
MediaNav MN4 9.0.10.2
MediaNav MN3 Evolution 1.0.15.6
MediaNav MN2 Evolution 9.1.3 + Carbone
R-Link 2 v3.3 -> v9.0
*** Daca raspunsul meu ti-a fost util? Apasa butonul de Multumesc! ***
MediaNav MN4 9.0.10.2
MediaNav MN3 Evolution 1.0.15.6
MediaNav MN2 Evolution 9.1.3 + Carbone
R-Link 2 v3.3 -> v9.0
*** Daca raspunsul meu ti-a fost util? Apasa butonul de Multumesc! ***
-
Tatuatu
- 8
- Has thanked: 87 ori
- Been thanked: 25 ori
Salutare am o dacia sandero stepway din 2015 si are versiune software 4.1.0, are doar vre-o 7 harti din 2012,ma intereseaza sa adaug toata europa si actualizate.
Am adaugat stick-ul gol formatat in fat32 in usb-ul masinii si am dat actualizare harti.
In stick sa creat un folder NaviSync - iar in el furmatoarele foldere: CONTENT,license,save,shaders, si fisierele : device_checksum.md5 , device_status.ini
Ma puteti ajuta va rog cu pasii necesari sa actualizez hartile si sa adaug tari noi? Multumesc.
Am adaugat stick-ul gol formatat in fat32 in usb-ul masinii si am dat actualizare harti.
In stick sa creat un folder NaviSync - iar in el furmatoarele foldere: CONTENT,license,save,shaders, si fisierele : device_checksum.md5 , device_status.ini
Ma puteti ajuta va rog cu pasii necesari sa actualizez hartile si sa adaug tari noi? Multumesc.
-
nelu_242000
- 9
- Has thanked: 100 ori
- Been thanked: 221 ori
În postul 2! Ai toate informațiile necesare precum și utilitarele.
Citește foarte bine, fa un backup la navigație, apoi succes!
Citește foarte bine, fa un backup la navigație, apoi succes!
Salut,
Am urmat procedurile de la postul 2 dar nu reusesc sa bootez duster 2019 de pe stick pentru a incepe instalarea supermodd...nu face nimik cand introduc stickul...poate cineva a mai patit? am versiune 1.0.15 actualizata de pe dacia oficial - asta a bootat!
Am urmat procedurile de la postul 2 dar nu reusesc sa bootez duster 2019 de pe stick pentru a incepe instalarea supermodd...nu face nimik cand introduc stickul...poate cineva a mai patit? am versiune 1.0.15 actualizata de pe dacia oficial - asta a bootat!
-
nelu_242000
- 9
Ești sigur ca versiunea ta este suportata pentru supermod?
-
nelu_242000
- 9
Mai citește o dată postul 2, cu mare atenție de data asta!
as vrea dar nu am mesagerie interna pe mail nu raspunde
-
costygsm
- 8
- Has thanked: 41 ori
- Been thanked: 889 ori
dupa numarul versiunii, cred ca ai un MN3 care are linux, deci nu o sa mearga supermod. cauta ceva pentru MN3tudorel_t scrie: ↑Mar Mar 04, 2025 9:48 amSalut,
@Neek,
O sa te rog sa-mi arati un link sau o descriere a operatiunilor de a pune harta de Ro ( o am de pe un google drive de aici de pe forum) pe MN3 caruia i-am facut oficial update la 1.0.15 recent...am rasfoit acest forum dar nu am gasit o coerenta pentru acesasta procedura/tool de utilizt etc.
multumesc mult si apreciez deschiderea ta!
O sa te rog sa-mi arati un link sau o descriere a operatiunilor de a pune harta de Ro ( o am de pe un google drive de aici de pe forum) pe MN3 caruia i-am facut oficial update la 1.0.15 recent...am rasfoit acest forum dar nu am gasit o coerenta pentru acesasta procedura/tool de utilizt etc.
multumesc mult si apreciez deschiderea ta!