Diverse moduri de actualizare harti DACIA MediaNav
buna ziua , am media nav 1.9.3 , acum cateva luni am bagat hartile romaniei - grecie- si bulgariei si de atunci cand schimb directia de mers sau face reconfigurare se reincarca greu noul traseu ceva de genul 50-60 secunde , am sters hartile greciei si tot asa face , ce ma sfatuiti ? mentionez ca hartile sunt de la here si am instalat si rutarile easy , fast , green si short. ms
Cand conectez stick ul la unitatea media nav apar cele cele 2 partitii (unitate si usb )doar 3 secunde si dispar dupa. Am descarcat tmccd ul de 10 orisi am dezarhivat . Nu mai stiu e sa fac . Mulțumesc mult si scuze daca am deranjat
-
- 7
- Has thanked: 89 ori
- Been thanked: 202 ori
Poate ai prea multe pe stick.
Sau schimba stick-ul.
Sau schimba stick-ul.
-
- 7
- Has thanked: 89 ori
- Been thanked: 202 ori
Ai toate felurile de hărți în el?luck scrie: ↑Vin Sep 13, 2024 3:18 pmbuna ziua , am media nav 1.9.3 , acum cateva luni am bagat hartile romaniei - grecie- si bulgariei si de atunci cand schimb directia de mers sau face reconfigurare se reincarca greu noul traseu ceva de genul 50-60 secunde , am sters hartile greciei si tot asa face , ce ma sfatuiti ? mentionez ca hartile sunt de la here si am instalat si rutarile easy , fast , green si short. ms
Poate 3d și alte alea?
-
- 7
- Has thanked: 9 ori
Salut! Ma poti ajuta si pe mine cu acest script? Si eu vreau sa sterg datele si sa instalez doar noile harti. Multumesc!