Diverse moduri de actualizare harti DACIA MediaNav
-
lazarlaurentiutitus
Mulțumesc! Dacă aveți Nextgen MN1 complet (Israel 9.18.27.687519), îl puteți pune aici sau în privat. Am Media Nav version 4.0.3
Media Nav version 4.0.3 /6.0.9.9
https://pixeldrain.com/u/pY1doPNR
Extrage conținutul arhivei (folderul MD_MU din interiorul acesteia) pe o unitate flash USB (formatată FAT32), după ce ai înlocuit în prealabil hărțile pentru Ucraina cu propriile hărți, în folderele corespunzătoare.
https://pixeldrain.com/u/pY1doPNR
Extrage conținutul arhivei (folderul MD_MU din interiorul acesteia) pe o unitate flash USB (formatată FAT32), după ce ai înlocuit în prealabil hărțile pentru Ucraina cu propriile hărți, în folderele corespunzătoare.
lazarlaurentiutitus aveți Media Nav version 4.0.3 (Medianav )versiunea maximă de firmware version 4.1.0
https://cloud.mail.ru/public/CGhJ/q3827D2XR
jony13( Medianav Evolution 6.0.4-9.1.3)Încearcă să activezi navigația din meniul unității multimedia (Setări > Navigație > Activare).Verifică firul de discuție „Test Mod”
https://cloud.mail.ru/public/CGhJ/q3827D2XR
jony13( Medianav Evolution 6.0.4-9.1.3)Încearcă să activezi navigația din meniul unității multimedia (Setări > Navigație > Activare).Verifică firul de discuție „Test Mod”
Colegul @lazarlaurentiutitus dorea un IGO NextGen “Dacă aveți Nextgen MN1 complet Israel 9.18.27.687519),…” si NU versiunea maxima de firmware 4.1.0 (iar eu nu ii recomand sa instaleze iGO NextGen WinCE pe MN1).
Colegul @jony13 a scris destul de clar “Pentru un Logan 2023 cu versiunea de soft 6.0.9.9 nu are buton/functie navigație ...” si are MN4 nu MediaNav Evolution MN2 “jony13( Medianav Evolution 6.0.4-9.1.3) …”
Colegul @jony13 a scris destul de clar “Pentru un Logan 2023 cu versiunea de soft 6.0.9.9 nu are buton/functie navigație ...” si are MN4 nu MediaNav Evolution MN2 “jony13( Medianav Evolution 6.0.4-9.1.3) …”
Salut, probabil ca este vorba despre postul #1362 in care am oferit USB Depanare MN2 Evolution v1.3C. RO (la care doar adaugat cateva lucruri) pe care reputatul @NeeK l-a mai lasat “la liber” la vremea aceea, acum am vazut ca l-a retras, deci din respect pentru autor evident ca NU pot sa il mai ofer nici eu.
e vreo alta posibilitate de a intra in wce?precizez ca am versiunea 9.1.1 mn2 multumesc anticipatGil26 scrie: ↑Dum Aug 23, 2026 11:33 amSalut, probabil ca este vorba despre postul #1362 in care am oferit USB Depanare MN2 Evolution v1.3C. RO (la care doar adaugat cateva lucruri) pe care reputatul @NeeK l-a mai lasat “la liber” la vremea aceea, acum am vazut ca l-a retras, deci din respect pentru autor evident ca NU pot sa il mai ofer nici eu.
Atasez doua arhive (WinCE si TTCMD) pentru MediaNav Evolution MN2:
- Fişiere ataşate
-
- MN2WinCE.zip
- (160.97 KiB) Descărcat de 33 ori
-
- MN2TTCMD.zip
- (460.07 KiB) Descărcat de 37 ori
-
lazarlaurentiutitus
poti face mirroring la ecranul telefonului? si sa vad waze-ul care ruleaza pe telefon - sa il vad pe Media Nav 1?
Din cate stiu pentru MediaNav Standard MN1 nu se poate, pe MediaNav Evolution MN2 au fost cateva teste /incercari dar nu mai tin minte rezultatul lor pentru ca nu m-a interesat prea mult subiectul, cu Menavrus /Menaco se poate prin Screen Stream pe HTTP (dar cele doua generatii din pacate sunt cam limitate HW si SW).
-
Cocostarc5321
Salut, as avea o intrebare in legatura cu harile, de unde le iau? doresc o harta a romaniei recenta pt a o pune pe medianav 4.0.6 dar nu gasesc niciunde fisiere de tip fbl
Vezi si pachetele de harti oferite cu generozitate si pe acest forum de reputatul @NeeK :
iGO HERE 2025.Q4 : viewtopic.php?f=16&t=6990
sau iGO TomTom 2025.12 : viewtopic.php?f=16&t=7053
iGO HERE 2025.Q4 : viewtopic.php?f=16&t=6990
sau iGO TomTom 2025.12 : viewtopic.php?f=16&t=7053
-
feixaofrad14
- Been thanked: 1 data
@NeeK
Am o problemă cu MediaNav-ul meu.
Am actualizat de la versiunea 4.x.x la 7.0.5MD. Deoarece unele setări nu se salvau (ceasul și egalizatorul de sunet), am făcut un downgrade la versiunea 4.0.6.
Acum a rămas blocat în procesul de downgrade și, de fiecare dată când opresc mașina, ecranul rămâne blocat în procesul de downgrade; trebuie să scot siguranța.
Am încercat să intru în WinCE pentru a remedia această problemă, dar nu reușesc sau nu am fișierele potrivite.
Aveam Media Nav Evolution 7.0.5 MD (MN1) și am dboot v2.0; reușesc să intru în WinCE, dar niciun fișier NK.Bin nu funcționează.
Mă poate ajuta cineva, vă rog?
Am o problemă cu MediaNav-ul meu.
Am actualizat de la versiunea 4.x.x la 7.0.5MD. Deoarece unele setări nu se salvau (ceasul și egalizatorul de sunet), am făcut un downgrade la versiunea 4.0.6.
Acum a rămas blocat în procesul de downgrade și, de fiecare dată când opresc mașina, ecranul rămâne blocat în procesul de downgrade; trebuie să scot siguranța.
Am încercat să intru în WinCE pentru a remedia această problemă, dar nu reușesc sau nu am fișierele potrivite.
Aveam Media Nav Evolution 7.0.5 MD (MN1) și am dboot v2.0; reușesc să intru în WinCE, dar niciun fișier NK.Bin nu funcționează.
Mă poate ajuta cineva, vă rog?