Pagina 4 din 10

Re: Harti RNS310

Scris: Mar Apr 25, 2017 5:06 am
de liviulucian
Nu ai nevoie de parola . Cred ca nu este asa greu sa citesti 2 pagini .

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

Re: Harti RNS310

Scris: Mar Apr 25, 2017 2:19 pm
de Bosty
e postat cateva posturi mai sus: la 310 nu e nevoie sa mai blochezi cardul (ca la 315), doar sa ai CID corespunzator

Re: Harti RNS310

Scris: Mar Apr 25, 2017 8:00 pm
de dfani511

Re: Harti RNS310

Scris: Mar Mai 02, 2017 12:47 pm
de dacia1300
Salutare tuturor,

Sunt relativ nou pe aici, si am o problema cu un RNS310, si anume: am urmat toate instructiunile, am schimbat CID-ul cu succes, scos/reintrodus SD, CID verificat (a fost schimbat cu succes). Problema este ca RNS-ul vede hartile, pot naviga de pe SD dar nu pot instala hartile in RNS.
Fac eu ceva gresit sau ?

Precizez ca am folosit FX Western Europe (V9) 2017 for rns310 iar CID-ul l-am schimbat in 094150414620534402107e426c010b01.

Va multumesc anticipat

Re: Harti RNS310

Scris: Mar Mai 02, 2017 2:35 pm
de rioachim
RNS310 nu are memorie interna

Re: Harti RNS310

Scris: Vin Mai 05, 2017 2:07 pm
de bob7
@dacia1300 de unde ai facut rost de card?

Re: Harti RNS310

Scris: Vin Mai 05, 2017 5:22 pm
de rioachim
Cu putin noroc gasesti pe olx destule. Eu am luat saptamana trecuta 10

Re: Harti RNS310

Scris: Sâm Mai 06, 2017 4:45 am
de Bosty
^citim si noi putin inainte de a posta intr-un topic?

Re: Harti RNS310

Scris: Sâm Mai 20, 2017 7:28 pm
de dfani511
exista vreo varianta sa mai sterg ceva fisiere sa fac cumva sa intre pe un card de 4 gb ?

Re: Harti RNS310

Scris: Lun Iun 05, 2017 8:00 am
de marcu danut
e mult mai mica harta incape lejer pe un card de 4GB parca are 1,7gb est europa V8
daca te referi la V8 sau V9 west europa alea parca au 4 si 4.3gb ... si da e o problema sa le inghesui pe un card de 4gb
vezi ai grija ca toate aceste 3 versiuni diferite au si alt cid

Re: Harti RNS310

Scris: Vin Iun 09, 2017 9:51 am
de georgebv
salutare,
sunt nou pe forum si poate ma puteti ajuta.

am descarcat V8 East RNS310 de la link-ul lasat de colegul dfani511, dar nu stiu sa instalez pe sd card pentru ca nu inteleg nimic din fisierul cu instructiuni, acestea fiind scrise intr-o limba de care nici nu am auzit (Yoruba). celor care ati facut deja aceasta instalare, v-as fi recunoscator daca m-ati putea indruma si pe mine .
multumesc anticipat!

Re: Harti RNS310

Scris: Vin Iun 09, 2017 7:26 pm
de Bosty
asemanator cu RNS315
vezi topicul dedicat

Re: Harti RNS310

Scris: Lun Iun 12, 2017 3:25 pm
de Romulus18
Salut,

Va rog frumos, daca se poate sa ma ajutati. Am un RNS310 si vreau sa instalez V8 Europa de Est
Am incercat sa modific pe un card Samsung evoplus 32 gb care are cid:1b534d4542324d5730db225df2011201.
Am incercat sa pun urmatorul cid pe care l-am gasit pe forum: 094150414620534402107e426c010b01, dar imi da urmatoarea eroare:

ioctl: Invalid argument

Imi trebuie unalt cid compatibil cu cardul meu?
Este cineva din Rm. Valcea sau apropiere care m-ar putea ajuta, as fi recunoscator?

Multumesc!

Re: Harti RNS310

Scris: Lun Iun 12, 2017 4:05 pm
de marcu danut
nu e bun sdcardul , in sensul ca nu poti schimba cid-ul la acest card .
Nu ai ce face , il poti folosi pentru muzica sau alte destinatii .

Re: Harti RNS310

Scris: Lun Iun 12, 2017 4:49 pm
de Romulus18
marcu danut scrie:nu e bun sdcardul , in sensul ca nu poti schimba cid-ul la acest card .
Nu ai ce face , il poti folosi pentru muzica sau alte destinatii .


Imi poti spunde daca sd card ci cid: 02544d534130344716255d5c9a00f701 e ok?

Multumesc!