Daca dai descarcare apare eroarea de care spuneam!
RNS-510, RNS-810, Skoda Columbus: CY Europa East v17 - maps for 2020 (CD_8555)
Salutare! Am reusit sa instalez pe un columbus, hartile CD_8555. Le multumesc celor care le-au postat si au avut rabdare sa explice pasii ce trebuie urmati. Insa am cateva intrebari/nelamuriri:
1. Am cautat 2 trasee in Turcia, in orase diferite. La unul mi-a facut ruta, la celalalt a zis ca nu poate face. Care ar fi motivul?
2. Se gaseste vreun firmware astfel incat sa fie in limba romana, sa vorbeasca in limba romana?
3. Am vazut ca este si versiunea CD_8557. Este si pentru East Europe aceasta versiune, la liber, sa zic asa?
4. Se poate pune alt soft, de exemplu IGO, pe columbus/RNS 510?
Sper ca nu am deranjat cu intrebarile mele si va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
1. Am cautat 2 trasee in Turcia, in orase diferite. La unul mi-a facut ruta, la celalalt a zis ca nu poate face. Care ar fi motivul?
2. Se gaseste vreun firmware astfel incat sa fie in limba romana, sa vorbeasca in limba romana?
3. Am vazut ca este si versiunea CD_8557. Este si pentru East Europe aceasta versiune, la liber, sa zic asa?
4. Se poate pune alt soft, de exemplu IGO, pe columbus/RNS 510?
Sper ca nu am deranjat cu intrebarile mele si va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
1. A mai fost raportata problema asta. Probabil este o discontinuitate a traseului la granita Bulgaria-Turcia
2. Ghidare vocala in limba romana nu exista
3. CD_8557 este Europa de Vest (nu include Romania)
4. NU
2. Ghidare vocala in limba romana nu exista
3. CD_8557 este Europa de Vest (nu include Romania)
4. NU
-
- 3
- Has thanked: 1 data
Salut,
ma poate ajuta cineva cu cu un link de unde as putea descarca
RNS-510, RNS-810, Skoda Columbus: CY Europa East v17 - maps for 2020 (CD_8555)?
Multumesc!
ma poate ajuta cineva cu cu un link de unde as putea descarca
RNS-510, RNS-810, Skoda Columbus: CY Europa East v17 - maps for 2020 (CD_8555)?
Multumesc!
-
- 3
- Has thanked: 1 data
Linkul acesta vad ca functioneaza,
Multumesc
Multumesc
ovyevil scrie: ↑Sâm Mar 27, 2021 10:28 amlink:danlowd : Succes.
https://mega.nz/file/4xd3gKqT#upxVnmXU0 ... PP2KyAP1Kk
Salutare! Mai e cineva activ pe aici?
Mi-am luat si eu o Skoda Octavia 2 vRS, 2010.
Am pe masina:
RNS 510
3T0 035 680A
H05 2684
Vreau sa fac update la 5238 - din cate am inteles, varianta asta de soft este compatibila cu navigatia mea. Si apoi la harti V17.
Pasii ar fi?
- prima data upgrade la 5238
- upgrade harti la v17
- upgrade POI?
Pot sa fac upgrade direct la 5238? Sau trebuie si ceva versiune intermediara? Am gasit o gramada de informatii contracdictorii pe net, poate e cineva pe aici care ma poate ajuta cu mai multe informatii.
Multumesc!
Mi-am luat si eu o Skoda Octavia 2 vRS, 2010.
Am pe masina:
RNS 510
3T0 035 680A
H05 2684
Vreau sa fac update la 5238 - din cate am inteles, varianta asta de soft este compatibila cu navigatia mea. Si apoi la harti V17.
Pasii ar fi?
- prima data upgrade la 5238
- upgrade harti la v17
- upgrade POI?
Pot sa fac upgrade direct la 5238? Sau trebuie si ceva versiune intermediara? Am gasit o gramada de informatii contracdictorii pe net, poate e cineva pe aici care ma poate ajuta cu mai multe informatii.
Multumesc!
Salut, va scriu in legatura cu un passat model 2014.
RNS 510 , se aprinde si ramane in logo cu VW si se reseteaza cam la 5-10 minute si cateodata am noroc si se aprinde pana pot asculta radio si totul merge. A doua zi o iau de la capat.
Are cineva un tutorial cum se actualizeaza firmware de pe stick sau cd? Si ce trebuie sa downloadez?
Cum imi dau seama daca imi trebuie 5238, 5274 sau 6276?
Deja le-am downloadat pe toate, dar nush mai departe daca le pun pe sd cu copy si paste, sau pe cd sau trebuiesc niste pasi de urmat?
Multumesc.
RNS 510 , se aprinde si ramane in logo cu VW si se reseteaza cam la 5-10 minute si cateodata am noroc si se aprinde pana pot asculta radio si totul merge. A doua zi o iau de la capat.
Are cineva un tutorial cum se actualizeaza firmware de pe stick sau cd? Si ce trebuie sa downloadez?
Cum imi dau seama daca imi trebuie 5238, 5274 sau 6276?
Deja le-am downloadat pe toate, dar nush mai departe daca le pun pe sd cu copy si paste, sau pe cd sau trebuiesc niste pasi de urmat?
Multumesc.