RNS 310
-
- 2
- Has thanked: 18 ori
- Been thanked: 6 ori
intre timp am gasit un card de 8gb - a functionat, dar pt a lasa un raspuns si aici pt cei ce se lovesc de aceiasi problema: am formatat cardul initial(adata16gb) am copiat din nou hartile, am luat si fisierul info.txt din cryptnav si l-am copiat in radacina -> a functionat si acest card.
multumesc
multumesc
Ok, am urmat EXACT pașii descriși pe forum și, în final, am reușit dar cu o mică sincopă. Voi detalia, pas cu pas, pentru a fi cât mai clar (zic eu) procesul. Toată treaba a durat 25 minute. La ora 14.12 am pus contactul și am băgat versiunea 03xx în unitate iar la ora 14.37 am primit mesajul: Software update successfull. Pe un card Sandisk de 32 AVEAM DEJA PUSE cele 2 fisiere: Criptnav (V10, descărcat de pe forum) și prod_info. Imediat ce bag carsul în unitate, apare mesajul: The navigation data on the SD card cannot be used... blabla
Am formatat cardul (în speranța că poate eroarea venea din faptul că probasem înainte de flash) și am reluat procesul de copiere a celor 2 chestii (criptnav si prod_info), de data aceasta cu versiunea V11 (tot de pe forum)... Ei bine, ACUM MERGEEEE!!! aici era tot secretul – fișierele să fie rulate pentru prima oară după flash. Sper că am fost de folos și altor oameni...
Am formatat cardul (în speranța că poate eroarea venea din faptul că probasem înainte de flash) și am reluat procesul de copiere a celor 2 chestii (criptnav si prod_info), de data aceasta cu versiunea V11 (tot de pe forum)... Ei bine, ACUM MERGEEEE!!! aici era tot secretul – fișierele să fie rulate pentru prima oară după flash. Sper că am fost de folos și altor oameni...
Ultima oară modificat Sâm Iun 25, 2022 12:56 pm de către mihalex, modificat de 2 ori în total.
Unde ai gasit versiunea V11?mihalex scrie: ↑Sâm Iun 25, 2022 12:37 pmOk, am urmat EXACT pașii descriși pe forum și, în final, am reușit dar cu o mică sincopă. Voi detalia, pas cu pas, pentru a fi cât mai clar (zic eu) procesul. Toată treaba a durat 25 minute. La ora 14.12 am pus contactul și am băgat versiunea 03xx în unitate iar la ora 14.37 am primit mesajul: Software update successfull. Pe un card Sandisk de 32 AVEAM DEJA PUSE cele 2 fisiere: Criptnav (V10, descărcat de pe forum) și prod_info. Imediat ce bag carsul în unitate, apare mesajul: The navigation data on the SD card cannot be used... blabla
-
- 2
- Has thanked: 2 ori
salut , ma bucur ca ai reusit sa instalezi , poti te rog sa faci un video sau poze cu procesul pe care l-ai facut pentru inscriptiona corect pe cd si pe card sa functioneze ? te rog ca am citit atat de multe informatii incat nu mai stiu pe cine sa cred si ce harta si ce software trebuie pentru instlaremihalex scrie: ↑Sâm Iun 25, 2022 12:37 pmOk, am urmat EXACT pașii descriși pe forum și, în final, am reușit dar cu o mică sincopă. Voi detalia, pas cu pas, pentru a fi cât mai clar (zic eu) procesul. Toată treaba a durat 25 minute. La ora 14.12 am pus contactul și am băgat versiunea 03xx în unitate iar la ora 14.37 am primit mesajul: Software update successfull. Pe un card Sandisk de 32 AVEAM DEJA PUSE cele 2 fisiere: Criptnav (V10, descărcat de pe forum) și prod_info. Imediat ce bag carsul în unitate, apare mesajul: The navigation data on the SD card cannot be used... blabla
Salut, eu am postat ce am făcut PAS cu PAS și cu poze, inclusiv cu link pentru harta V12. Se pare ca degeaba, dacă nu citești cu atenție forumul. Ce explicatii mai clare, ce dovezi mai vrei sa primești? Aștepți sa confirme alții ca ce am făcut, postat este corect? Nimeni nu o sa îți garanteze succesul 100% tot ce faci faci pe RASPUNDEREA TA.leonardo1997 scrie: ↑Lun Noi 14, 2022 1:25 pm
..... incat nu mai stiu pe cine sa cred si ce harta si ce software trebuie pentru instlare
Dacă nu vrei să îți asumi riscul poți cumpăra harta de pe OLX și nu trebuie sa mai faci nici o modificare.
-
- 2
daca te referi la acest post de instalare l-am vazut si sunt foarte detaliate si apreciez acest lucru
eu doream informati cu privire la punerea hartilor pe card si pe cd sa nu gresesc ceva
stiu ca fac tot pe raspunderea mea doar doream niste informatii suplimentare ca uni au zis ca au reusit si doream sa stiu cum au facut din windows..
sau au fost dar nu am vazut dar nu cred
ultima rugaminte este daca poate cineva care ia reusit procesul sa aca un video sau poze cu procedura pe pc
Scrierea CD și copierea hărților pe card s-au făcut în Windows. Deblocarea unității RNS 310 tocmai de aia se face ca să accepte carduri cu orice CID.
@leonardo1997 Ce versiune de soft are navigatia ta?
In functie de versiunea de soft faci update cu firmware-ul corespunzator apoi copiezi hartile pe un card formatat FAT32 si il introduci in navigatie
Cum se scrie o imagine pe un CD sau cum se formateaza un card SD nu o sa-ti faca nimeni tutorial. Poti cauta pe Youtube
In functie de versiunea de soft faci update cu firmware-ul corespunzator apoi copiezi hartile pe un card formatat FAT32 si il introduci in navigatie
Cum se scrie o imagine pe un CD sau cum se formateaza un card SD nu o sa-ti faca nimeni tutorial. Poti cauta pe Youtube
-
- 2
zenith scrie: ↑Mar Noi 15, 2022 4:14 pm@leonardo1997 Ce versiune de soft are navigatia ta?
salut , multumesc de rapuns , stiu cum se face un cd si un card doar ca am crezut ca trebuiesc anumite setari facute inainte de scriere , si doream un link cu verisunea soft cea mai potrivita si hartile protrivite deoarece am vazut multe linkuri invalide de download , am downloadat cateva harti am vazut ca sunt de nisan mi-am pus un semn de intrebare acest lucru daca sunt functionale uni au spus ca le-au functionat , dorinta mea era un link actualizat de firmware si de harti de la cineva care a instalat recent sau cu niste linkuri care au functionat
nu vreau sa fiu obositor doar ca vreau sa inteleg bine cum functioneaza
revin cu actualizare pentru versiune de soft de pe masina