Harti RNS 315
am facut un card SD e numai SD de la samsung nu este micro sd laptopul nu il mai vede masina nu il recunoaste am folosit comenzile
sudo -s
echo erase> /sys/bus/mmc/devices/mmc0*/
dar nu il pot sa il formatez in windows il telefon nici o sansa e SD e prea mare
sudo -s
dar nu il pot sa il formatez in windows il telefon nici o sansa e SD e prea mare
-
- 5
- Has thanked: 4 ori
- Been thanked: 9 ori
Tutorialul de pe pagina precedenta pana la pct. 4 inclusiv, apoi dai commanda. sudo -s
am vazut tutorialul dar mie nu mai imi vede SD nici in linux nici in windows s-a dus cardul ???
Cardul era dintr-o camera foto si cand il pun in camera scrie card blocat
Daca imi iau alt card pot pune cidul de la acest card? Pentru ca am si parola pentru acest cid de la zelamar
daca nu asta e am pierdut 5 euro
Daca imi iau alt card pot pune cidul de la acest card? Pentru ca am si parola pentru acest cid de la zelamar
daca nu asta e am pierdut 5 euro

-
- 5
Eu am inteles ca ai incercat sa faci un card si l-ai blocat. Daca ai laptop compatibil, incearca sa faci ce am zis eu mai sus, nu te costa nimic.
Fiecare card are cidul sau si parola sa.
Fiecare card are cidul sau si parola sa.
Cardurile la care se poate schimba CID-ul la comanda Linux "ls -l /sys/block | grep mmc", returneaza "mmc0 : 0001/block/mmcblk0". La fel si la comanda sdinfo. Eu am card care returneaza "mmc0 : 0001/block/mmcblk0", dar care nu este Samsung, la carte nu pot schimba CID-ul. Exista comenzi de schimbare a CID-ului pentru carduri care nu sunt Samsung?
Vezi ca gasesti in paginile anterioare o lista cu telefoane care pot formata cardul blocat. Poate gasesti unul printre cunoscutiionut1606 scrie: ↑Dum Mai 01, 2022 6:57 pmam vazut tutorialul dar mie nu mai imi vede SD nici in linux nici in windows s-a dus cardul ???
daca nu asta e am pierdut 5 euro![]()
Dupa formatare poti refolosi cardul
Cardul este doar sd nu micro sd nu stiu daca este un telefon cu sdzenith scrie: ↑Vin Mai 06, 2022 11:34 amVezi ca gasesti in paginile anterioare o lista cu telefoane care pot formata cardul blocat. Poate gasesti unul printre cunoscutiionut1606 scrie: ↑Dum Mai 01, 2022 6:57 pmam vazut tutorialul dar mie nu mai imi vede SD nici in linux nici in windows s-a dus cardul ???
daca nu asta e am pierdut 5 euro![]()
Dupa formatare poti refolosi cardul
-
- 5
Ce nu intelegi din tutorialul de la pagina precedenta/91?
- Bosty
- 6
- Has thanked: 19 ori
- Been thanked: 6 ori
e normal sa nu-l mai vezi.... se poate formata in windows dupa ce dai comanda
sudo -s
echo erase> /sys/bus/mmc/devices/mmc0*/lock
in ubuntu modificat sau si mai simplu folosind un telefon huawei.
sudo -s
echo erase> /sys/bus/mmc/devices/mmc0*/lock
in ubuntu modificat sau si mai simplu folosind un telefon huawei.
-
- 5
Fa abstractie de cunostintele tale deepre domeniul IT si respecta intocmai ce scrie acolo.