Pagina 2 din 3

Re: Sync2 F8

Scris: Sâm Iun 22, 2019 6:43 pm
de marianbv79
amami scrie:
Sâm Iun 22, 2019 5:24 pm
Nu ai de ce sa sari peste o anumita versiune din moment ce nu platesti pentru ea.
Nu stiu, dar nu cred (se poate sa ma insel) sa arate radarele in Franta si asta din cauza legislatiei tarii respective. Asta nu este valabil doar pentru ford, este valabil pentru toate sistemele.
Uite, astea sunt radarele pe tari pentru sistemul Ford MFD
radar mfd.PNG

Deci descarca gratis, pune pe card si probeaza (pune pe card pachetul de voci de la versiunea anterioara pentru ca in F8 nu este pachetul francez). Dupa aceea spune feedbackul tau despre actualizarea F8.
Știu că legislația în vigoare interzice afișarea radarelor în Franța, dar în F6 era o "găselniță " : nu erau marcate ca radare ci ca "zonă periculoasă " ...în F7 această găselniță a dispărut... de aceea am rămas la F6... să instalez F8 doar pentru a mă întoarce dacă e ceva la F6, nu e vorba că nu am chef ci timpul îmi cam lipsește....fiind șofer pe camion în livrări sunt mai tot timpul pe drum , fără a sta prea mult timp alături de un calculator pentru a descărca F8, formatare card , rescriere card , probe, eventual rescriere F6...Nu prea am atât timp cât aș vrea pentru familie darămite altele...imi cer scuze dacă am părut un alintat care doar cere info, dar uneori chiar nu am timpul necesar pentru " toate cele" :D

Re: Sync2 F8

Scris: Sâm Iun 22, 2019 7:17 pm
de amami
Nu trebuie sa iti ceri scuze, toata lumea sta "rau" cind este vorba de timp. :lol:
Tocmai din cauza asta nu trebuie sa ceri ceva cuiva din Romania sa iti spuna daca merg radarele in Franta.
Descarca harta F8, si pentru ca lipseste pachetul de voci FRF din parcursul Nuance-VCA-data
voci.PNG
voci.PNG (7.58 KiB) Vizualizat de 1477 ori
voci.PNG
voci.PNG (7.58 KiB) Vizualizat de 1477 ori
copiaza din cardul pe care il ai acum acel folder FRF.
In acest fel ai o harta noua cu pachetul de voci versiunea veche, si eu banuiesc ca si "zonele periculoase".
Pe tine te intereseaza o harta noua, cu strazi noi sau esti interesat doar de radare?
Pentru radare sunt alte gaselnite... :lol:

Re: Sync2 F8

Scris: Lun Iun 24, 2019 9:31 am
de anpa24
Salut, in primul rand multumesc pentru hartie F8, respect.
Voi ati avut vreodata probleme cu navigatia pe Sync 2 ?
Eu am o problema ciudata care a aparut in F7, si vad ca s-a pastrat si in F8,
insa nu apare in F5 sau F6. Imi crapa navigatia in anumite momente,
cateodata cand dau Start route, sau cand dau Compute route cu waypoints,
alteori dupa ce a pornit routarea, in timpul mersului, si se intoarce la ecranul principal,
pierzand ruta curenta. Am incercat inca de anul trecut cu F7, vreo 3 carduri SD diferite,
de 32 si 64 GB, and formatat in diferite PC-uri, master reset la tot Sync 2, degeaba.
Din experimente tind sa cred ca are o problema cu o anumita zona din orasul meu,
pentru ca, crapa doar in oras si cand merg pe o anumita ruta. Foarte ciudat !

Re: Sync2 F8

Scris: Lun Iun 24, 2019 9:36 am
de amami
Uiti sa spui cel mai important lucru, si anume ce versiune de software este instalat pe Sync2.

Re: Sync2 F8

Scris: Lun Iun 24, 2019 5:12 pm
de anpa24
amami scrie:
Lun Iun 24, 2019 9:36 am
Uiti sa spui cel mai important lucru, si anume ce versiune de software este instalat pe Sync2.
Ultima versiune, 3.10, de cand a aparut, toate testele cu ea le-am facut.

Re: Sync2 F8

Scris: Lun Iun 24, 2019 6:26 pm
de amami
Asta inseamna ca este ceva bug pe harta in zona ta. Alta idee nu imi vine

Re: Sync2 F8

Scris: Mar Iun 25, 2019 5:54 am
de tiguer22
ciao per avere i radar in Francia sarebbe necessario prendere il file che contiene le zone pericolose duro della scheda f6 e metterli sulla mappa f8 ma non conosco il nome del file che contiene le zone pericolose oi radar per la Francia e poi guardare se funziona hai il nome della cartella su f6 zone pericolose o radar france da provare

Re: Sync2 F8

Scris: Mar Iun 25, 2019 8:37 am
de anpa24
amami scrie:
Lun Iun 24, 2019 6:26 pm
Asta inseamna ca este ceva bug pe harta in zona ta. Alta idee nu imi vine
Dupa alt test se pare ca se intampla in intersectia Podu Ros din Iasi, probabil cea mai aglomerata din oras, care are forma circulara dar nu functioneaza dupa regulile sensului giratoriu. Ramane sa incerc din mai multe directii sau intrari.

Re: Sync2 F8

Scris: Mar Iun 25, 2019 8:51 am
de amami
Cred si eu ca da rateuri Sync2 cind este vorba despre acea intersectie. :lol: :lol: :lol:
Daca ai cunostinte cu altfel de navigatii, incearca sa ii intrebi la ei cum se comporta.

Re: Sync2 F8

Scris: Vin Iun 28, 2019 9:10 am
de Narsil
@anpa24 Am patit un sigur crash pana acum, fix primul traseu setat dupa ce am instalat cardul cu hartile F8. De atunci l-am testat de mai multe ori prin Podu Ros si nu am avut nici o problema. Au mers foarte bine hartile so far.

Re: Sync2 F8

Scris: Lun Iul 01, 2019 8:00 am
de geo_nikus
Buna ziua,

Se poate un reupload?

"Fișierul pe care încerci să-l descarci nu mai este disponibil."

Multumesc!

Re: Sync2 F8

Scris: Vin Iul 05, 2019 2:21 pm
de adyboss

Re: Sync2 F8

Scris: Vin Iul 05, 2019 2:29 pm
de amami
:lol: :lol: :lol:
Cu citeva minute inainte am pus pe un site linkul catre gpszone, si ai intrat sa ne trimiti la rusi. :lol: :lol: :lol:
Ce are MEGA, este mai rau decit downloadul de la rusi? Rusii tot de la mine au luat stai linistit... :roll:

Re: Sync2 F8

Scris: Mar Iul 09, 2019 2:40 pm
de cosmy032
Multumesc si respect pentru munca pe care o faceti.
F8 se activeaza cu activatorul de la F7 sau nu trebuie activat?

Re: Sync2 F8

Scris: Mar Iul 09, 2019 7:11 pm
de amami
F8 se activează la fel ca și F7.