Salutare, incerc sa fac update la harti la un a4 b8.5 2013 cu Bnav, am copiat hartile pe sd card diverse carduri iar cand il bag in slotul 1 zice sa astept si nu se intampla nimic oricat as aștepta, firmware este k0260_d1
Cardul este formatat Fat32 am probat cu 3 carduri si mereu aceeasi problema nu apare nimic cand dau pe navi please wait si atat...
Nu pot face update Audi a4 b8.5 Bnav
-
- 8
- Has thanked: 3 ori
- Been thanked: 1 data
Scuze, acum am vazut ca vrei update la harti.Bagi cardul cu harti in primul slot SD, apesi pe NAV si dai actualizare..la sfarsit apare harta care se va bloca dupa vreo 2 minute.
Lasi cardul cu harti in slotul SD1 si bagi cardul cu activatorul in slotul 2, apare un meniu apesi orice tasta si la sfarsit dai force restart apasand simultan SETUP+CENTER KNOB+RIGHT UP KEY
Lasi cardul cu harti in slotul SD1 si bagi cardul cu activatorul in slotul 2, apare un meniu apesi orice tasta si la sfarsit dai force restart apasand simultan SETUP+CENTER KNOB+RIGHT UP KEY
-
- 8
am facut update la firmware k0260 totul bine problema este cand trebuie sa fac update la harti pun cardul in slotul 1 apas pe nav si imi apare exact ca in prima poza checking medium please wait.... si se astept la nesfarsit.. am stat si 1h si degeaba asa ramane mereu.... asta e problema nu pot pune hartile,, nu pot trece de poza 1
-
- 8
am facut update la firmware k0260 totul bine problema este cand trebuie sa fac update la harti pun cardul in slotul 1 apas pe nav si imi apare exact ca in prima poza checking medium please wait.... si se astept la nesfarsit.. am stat si 1h si degeaba asa ramane mereu.... asta e problema nu pot pune hartile,, nu pot trece de poza 1Navigație autonicu1202 scrie: ↑Vin Ian 31, 2025 6:45 pmScuze, acum am vazut ca vrei update la harti.Bagi cardul cu harti in primul slot SD, apesi pe NAV si dai actualizare..la sfarsit apare harta care se va bloca dupa vreo 2 minute.
Iti voi lasa aici un program care ar trebui sa-ti rezolve problema (sunt sigur ca voi fi injurat de cei care fac bani din asta dar imi asum ).In arhiva ai un "readme",urmeaza pasii de acolo si ar trebui sa fie totul ok.Atentie e doar pentru MMI 3G Bnav, daca il mai foloseste altcineva si pentru alt tip de MMI o fac pe raspunderea lor.
- Fişiere ataşate
-
- navunblocker-240726.zip
- (104.18 KiB) Descărcat de 16 ori
-
- 8
-
- 8
ms o sa incerc metoda ta...nicu1202 scrie: ↑Sâm Feb 01, 2025 6:39 pmIti voi lasa aici un program care ar trebui sa-ti rezolve problema (sunt sigur ca voi fi injurat de cei care fac bani din asta dar imi asum ).In arhiva ai un "readme",urmeaza pasii de acolo si ar trebui sa fie totul ok.Atentie e doar pentru MMI 3G Bnav, daca il mai foloseste altcineva si pentru alt tip de MMI o fac pe raspunderea lor.
-
- 8
Din pacate nimic, am urmat pasi din readme am facut sdcardul l'am bagat in slot 1 mi'a apărut asta, dupa care l'am scos am.dat restart la mmi am bagat cardul cu hartile si acelasi lucru ,,checking medium please wait... la infinit...nicu1202 scrie: ↑Sâm Feb 01, 2025 6:39 pmIti voi lasa aici un program care ar trebui sa-ti rezolve problema (sunt sigur ca voi fi injurat de cei care fac bani din asta dar imi asum ).In arhiva ai un "readme",urmeaza pasii de acolo si ar trebui sa fie totul ok.Atentie e doar pentru MMI 3G Bnav, daca il mai foloseste altcineva si pentru alt tip de MMI o fac pe raspunderea lor.
-
- 8
Am.incercat si cu un sd card original si cd original cu harti,, doar ca aveau hartile din 2013... fiind update la firmware ma.gandesc ca nu mai funcționează hartile vechi...