Firmware Audi MMI 3G

Scrie răspuns
Catalin542000
Mesaje: 5
Membru din: Mie Mar 06, 2019 3:44 pm
2
Been thanked: 1 data

#121

Mie Mar 24, 2021 6:57 pm

Salut. Am un Audi A8 din 2011 cu o navigație MMI 3G Plus HN+ R (mai exact acesta din poza)......

Asi dori sa actualizez la ultima versiune de software MMI și de harta a Europei. Mai exact mi-ar plăcea sa am EU V+E și România toată (integral).

Aveți cumva ultima versiune de harta și de software?
Ati putea sa îmi lăsați un link va rog?

PS: Din câte am văzut ultima versiune se harta ar fi 6.32.1 dar am văzut pt HN+, nu pt HN+R , ma gândesc ca poate ai ultima versiune pt HN+R.

De asemenea am văzut ca se poate activa Green menu folosind un script, aveți sa îmi trimiteți un link cu un script?

Dacă nu, va mulțumesc frumos pt hartă.
Fişiere ataşate
Versiune nav
Versiune nav
Catalin542000
Mesaje: 5
Membru din: Mie Mar 06, 2019 3:44 pm
2
Been thanked: 1 data

#122

Mie Mar 24, 2021 7:07 pm

amami scrie:
Mie Oct 28, 2020 10:35 am
Se face UPDATE in ordine crescatoare, indiferent daca este P sau K.
Cine are P0261, nu trebuie sa faca cu ceva care este mai vechi ca numar. In cazul de fata 0261 este mai mare decit 070 si nu este cazul de facut.
Salut, sunt începător rău de tot. Care este diferenta dintre K și P? Și care ar fi "mai bun" sa zic asa?
Eu spre exemplu am cu K dar este o versiune mai veche, nu este ultima din câte vad.
Catalin542000
Mesaje: 5
Membru din: Mie Mar 06, 2019 3:44 pm
2
Been thanked: 1 data

#123

Mie Mar 24, 2021 9:00 pm

amami scrie:
Mar Mai 08, 2018 1:21 pm
Deschid acest subiect doar pentru firmware pentru Audi MultiMediaInterface MMI
Cine este proprietar al masinii este mai bine sa faca actualizare de firmware progresiv, daca are instalat P0029 sau ceva asemanator, sa faca in ordine crescatoare. Eu personal am facut in acest mod si cind am terminat de facut ultimul nu am avut nici o problema la instalarea hartii.
Pentru cei care fac la "prieteni" , time is money, nu pot sa recomand nimic.

3G HIGH (HNav)
FW K0257_6_D1 pentru A4, A5, A6, A8, Q5, Q7
H_Nav.JPG
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
FW K0206_3_D1 pentru A4-A5-A6-A8-Q5-Q7
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
FW K0253_D1 pentru A4-A5-A6-A8-Q5-Q7
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
FW K0257_5_D1 pentru A4-A5-A6-A8-Q5-Q7
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Harta pentru 3G High
viewtopic.php?f=116&t=3393

Activator
https://mega.nz/#!65YUlY4A!hPajMEFAuF7F ... -TZ--8qXgM

3GP ( HN+)
Fw 900 pentru A1
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

3GP (HN+) pentru A4, A5, Q5, Q7
FW K942_4
H+_Nav.JPG
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
3GP (HN+R) pentru A6, A7, A8
Fw K1001
HN+R_Nav.JPG
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Harta pentru 3GPlus
viewtopic.php?f=116&t=3393

Activator
https://mega.nz/#!kVRR0QzT!ZBzf4jZ7u97B ... o8Xe3TXktc

Instructiuni pentru 3G High si 3GPlus
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Pentru ultimele harti
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


3G BNav (B_Nav)
Firmware B_Nav_EU_K0260
BNav.JPG
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Aici aveti o colectie de firmware pentru Basic.Pentru cine are firmware mai mic de 0070 este recomandat sa se faca actualizarea incepind cu K0070 si dupa aceea se poate face cu k0257 si ultimul k0260
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Instructiuni
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Pentru ultima harta DVD1 East
aici


Script pentru activare Green Menu
Enable Green Menu.zip
La sfirsit se face restart MMI cu procedura celor 3 taste



ATENTIE, TOT CEEA CE FACETI ESTE PE RASPUNDEREA VOASTRA.
NU PUNETI UN FIRMWARE CARE NU ESTE COMPATIBIL CU MODELUL IN CAUZA.
INTRE O ACTUALIZARE SI URMATOAREA ESTE RECOMANDAT SA ASTEPTATI CITEVA MINUTE (3-5)
ESTE RECOMANDAT SA FOLOSITI UN REDRESOR CONECTAT LA BATERIE.
PENTRU SISTEMELE CU BOSE SI B&O TREBUIE SA ACTUALIZATI IN MODALITATEA "USER DEFINED" PENTRU A SELECTA DOAR CE ESTE NEVOIE, DACA SE FACE IN MODALITATEA "STANDARD" SE PIERDE CONFIGURAREA SISTEMULUI BOSE


Mai am o întrebare. Ce configurații se pierd la sistemul bose?
Mai exact ce inseamna configurare? Ceva calibrare sau la ce se refera configurare?
Se poate totuși auzi mai bine sunetul sa zic dacă faci update la sistemul audio? Gen, sa ai ceva bas sau sa se audă volumul "mai tare"?
Avatar utilizator
amami
Mesaje: 748
Membru din: Vin Dec 16, 2016 4:58 pm
4
Has thanked: 10 ori
Been thanked: 847 ori

#124

Mie Mar 24, 2021 10:49 pm

Este vorba de calibrare
Nu imi trimiteti mesaje in privat pentru probleme care se pot rezolva pe forum.
Daca am timp, voi raspunde pe forum, poate sa ajute si alte persoane.
eduard_murgila
Mesaje: 5
Membru din: Mar Mar 06, 2018 2:05 pm
3

#125

Joi Mar 25, 2021 10:58 am

Salut am si eu un a6 c7 cu hn+r p0467 si am incercat sa i fac update dar imi zice ca nu recunoaste de pe card, am formatat cardul inainte,puteti sa mi ziceti va rog ce versiune ar trebui instalata si dc nu ar merge? Multumesc
Catalin542000
Mesaje: 5
Membru din: Mie Mar 06, 2019 3:44 pm
2
Been thanked: 1 data

#126

Vin Mar 26, 2021 6:24 am

amami scrie:
Mie Mar 24, 2021 10:49 pm
Este vorba de calibrare
Cumva aceasta calibrare, se refera la obtiunea setata la butonul TONE unde iti apare interiorul masinii si acel cerc (ca sa zic asa), pe mijloc?

Este vorba despre aceasta poza?
Intreb pentru ca daca este vorba doar despre treaba asta, nu mi s-ar parea deloc greu sa o rezolv!

Eventual daca te pricepi la calibrari..., imi poti da un mic spoiler? Sa imi spui un pic ce si cum?
Ca poate este relativ usor de facut si cum ar fi sa imi dai o "pornire". :)

Apropo, ultima versiune dupa cum am observat ar fi P1001, deci nu cred ca ar fi o problema daca fac updata progresiv si la final de la K0942 sa ajung la P1001?

Am inteles ca P este din fabrica si K este un update (sa zic asa) facut ulterior, dar intrebarea este..... Este un update (K), facut de catre "oameni" sau tot de firma?
Fişiere ataşate
20210326_081835.jpg
Catalin542000
Mesaje: 5
Membru din: Mie Mar 06, 2019 3:44 pm
2
Been thanked: 1 data

#127

Vin Mar 26, 2021 6:25 am

Cel putin tot caut pe net de ceva timp calibrari sistem bose (sau ceva de genul) dar nimic!
popeyluci
Mesaje: 20
Membru din: Vin Mai 11, 2018 5:44 am
3
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 11 ori

#128

Vin Mai 07, 2021 11:05 am

Salut ,îmi poate spune cineva ce tip de navigație este asta :MH12_ER_AUS57+S2519.
dan7tl
Mesaje: 27
Membru din: Joi Ian 19, 2017 5:02 am
4

#129

Lun Iun 28, 2021 1:59 pm

Salut
Este obligatoriu să facem update de firmware sau merge să facem update hărților indiferent de versiune?
eduard_murgila
Mesaje: 5
Membru din: Mar Mar 06, 2018 2:05 pm
3

#130

Mie Aug 25, 2021 6:53 pm

Salutare,detin un audi a6 c7 cu hn+r si am instalat softul k1001 downloadat de aici, activat exact ca in instructiuni( am facut si update la harti), dar acum pe vcds imi apar 2 erori,este ceva gresit sau apar tuturor?se poate face ceva?multumesc anticipat.
Fişiere ataşate
84422EAC-EF1A-4615-98E9-0FFDEB6F94BF.jpeg
C14AA17A-E007-4015-BDE9-956152EAE564.jpeg
Avatar utilizator
amami
Mesaje: 748
Membru din: Vin Dec 16, 2016 4:58 pm
4
Has thanked: 10 ori
Been thanked: 847 ori

#131

Joi Aug 26, 2021 1:01 pm

Salutare.
Pentru eroarea 03276 citeste cu atentie aici si poti sa iti stergi eroarea respectiva http://www.audienthusiasts.com/Applicat ... Error.html

Pentru eroarea 03623 descarca de aici https://www19.zippyshare.com/v/FuitTaqS/file.html , copiaza pe un SD card formatat in fat32, si introdu in SD1. Este un FSC remover, dupa ce ruleaza scriptul se face un restart al MMI, eroarea 03623 va fi eliminata.
Nu imi trimiteti mesaje in privat pentru probleme care se pot rezolva pe forum.
Daca am timp, voi raspunde pe forum, poate sa ajute si alte persoane.
eduard_murgila
Mesaje: 5
Membru din: Mar Mar 06, 2018 2:05 pm
3

#132

Joi Aug 26, 2021 2:47 pm

amami scrie:
Joi Aug 26, 2021 1:01 pm
Salutare.
Pentru eroarea 03276 citeste cu atentie aici si poti sa iti stergi eroarea respectiva http://www.audienthusiasts.com/Applicat ... Error.html

Pentru eroarea 03623 descarca de aici https://www19.zippyshare.com/v/FuitTaqS/file.html , copiaza pe un SD card formatat in fat32, si introdu in SD1. Este un FSC remover, dupa ce ruleaza scriptul se face un restart al MMI, eroarea 03623 va fi eliminata.
salut, multumesc pentru raspuns, o sa incerc astazi sa l fac si revin cu raspuns daca a functionat, imi poti sa alt link pt a 2a rezolvare,pentru ca acela zippyshare spune ca nu mai exista fisierul,multumesc!
Avatar utilizator
amami
Mesaje: 748
Membru din: Vin Dec 16, 2016 4:58 pm
4
Has thanked: 10 ori
Been thanked: 847 ori

#133

Joi Aug 26, 2021 5:22 pm

Remove 03623
FSC Remove if 03623 Fault.zip
(1.37 MiB) Descărcat de 29 ori
Nu imi trimiteti mesaje in privat pentru probleme care se pot rezolva pe forum.
Daca am timp, voi raspunde pe forum, poate sa ajute si alte persoane.
claudiuamvic
Mesaje: 2
Membru din: Sâm Oct 06, 2018 7:29 pm
3

#134

Lun Oct 11, 2021 2:47 pm

Va salut ,cu mult respect!
Am un audi A4 B8 din 2010, si,cu ajutorul vostru am instalat versiunea firmware HNav_EU_K0257_6_D1 apoi am instalat si versiunea de harti 8R0060884JD ECE 6.33.1,
totul ok, nu mi-a dt nici o eroare la nimic.Imi apare harta actualizata pe MMI, doar ca, dupa 4 minute imi spune ca nu sunt activate.
Ma puteti ajuta cu un activator care sa mearga pentru configuratia mea? Am cautat in topic uri dar nu gasesc.
Cand am descarcat hartile, am descarcat si un Activator dar nu este ptr versiunea MMI 3GH, nu il citeste unit
flotouran95
Mesaje: 50
Membru din: Dum Noi 12, 2017 7:02 am
3
Localitate: Cluj Napoca
Has thanked: 23 ori
Been thanked: 17 ori

#135

Mie Oct 13, 2021 7:36 pm

Pai de unde ai hartile tre sa fie si activator. Daca ai si nu il vede unitatea schimba card
Scrie răspuns

Înapoi la “Audi”