Pagina 1 din 1

Sygic ruteaza foarte rau si ciudat in Romania

Scris: Lun Iun 26, 2017 6:24 pm
de aldicom3
Am cumparat Sygic pentru Android !

Introduc ruta Iasi > Oradea si ma duce prin Brasov !

Este aiurea de tot si enervant. Setarile sunt ok. Am incercat pe mai multe smartphone-uri logat cu contul meu de Google si toate se comporta identic.

A mai patit cineva asa ceva ?

Re: Sygic ruteaza foarte rau si ciudat in Romania

Scris: Mar Iun 27, 2017 5:31 am
de rcv64
aldicom3 scrie:Am cumparat Sygic pentru Android !

Introduc ruta Iasi > Oradea si ma duce prin Brasov !

Este aiurea de tot si enervant. Setarile sunt ok. Am incercat pe mai multe smartphone-uri logat cu contul meu de Google si toate se comporta identic.

A mai patit cineva asa ceva ?

Inainte de a cumpara trebuia sa incerci o varianta de pe site. Nici mie nu-mi place cum ruteaza, l-am avut de multe ori instalat.

Re: Sygic ruteaza foarte rau si ciudat in Romania

Scris: Joi Iul 13, 2017 9:58 am
de FlicKeR
aldicom3 scrie:Am cumparat Sygic pentru Android !

Introduc ruta Iasi > Oradea si ma duce prin Brasov !

Este aiurea de tot si enervant. Setarile sunt ok. Am incercat pe mai multe smartphone-uri logat cu contul meu de Google si toate se comporta identic.

A mai patit cineva asa ceva ?


Din ce am citit pe alte forumuri, algoritmul de rutare din versiunile noi de Sygic e plin de probleme. De curiozitatea am testat traseul în Sygic Truck 13.2.7 cu harta României TA (TomTom) 2017.01 și rutează corect, prin nord ca și Google Maps, nu prin Brașov. Toate cele 3 metode de rutare au generat traseul corect.