AJUTOR! GPS SERIOUX Urban Pilot UPQ430

gsmobile
Mesaje: 6
Membru din: Joi Ian 30, 2020 3:50 pm
4

#1

Joi Mar 16, 2023 6:09 pm

Salut! am un GPS SERIOUX Urban Pilot UPQ430 si incerc de cateva zile sa pun igo pe el si nu ii dau de capat de fiecare date are o problema. De exemplu acum nu se conecteaza la sateliti, cu toate ca ii vede. acum are pe el acest kit viewtopic.php?t=5242 si niste harti si poi din alta parte de 2022 q4 cred. va rog am nevoide de ajutor, nu stiu ce sa ii mai fac sa functioneze corect, tin sa mentionez ca gps-ul are win ce 6.0 si vreau sa pun igo care se poate configura si pe masina si camion.
Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 1160
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
7
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 1310 ori
Been thanked: 949 ori

#2

Joi Mar 16, 2023 7:49 pm

Sal.
Aveti Primo ...folosit de mai multe ori pe acest model .
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Sau puteti rescrie softul .
Aveti ce va trebuie in arhiva ....
Ambele sunt probate pe acest model .
Puneti pe un card ...nu mai mare de 2 Gb ....
Puneti in gps si dati restart .
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
gsmobile
Mesaje: 6
Membru din: Joi Ian 30, 2020 3:50 pm
4

#3

Joi Mar 16, 2023 10:02 pm

alex1963 scrie:
Joi Mar 16, 2023 7:49 pm
Sal.
Aveti Primo ...folosit de mai multe ori pe acest model .
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Sau puteti rescrie softul .
Aveti ce va trebuie in arhiva ....
Ambele sunt probate pe acest model .
Puneti pe un card ...nu mai mare de 2 Gb ....
Puneti in gps si dati restart .
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Am incercat tot ceea ce mi-ai trimis insa nimic... dupa ce i-am facut update-ul care l-ai postat , nu mai vede nici un satelit, inainte ii vedea dar nu se conecta la ei.
am vazut ca in sys din kit-ul tau nu sunt datele acelea de gps, am incercat oricum asa si am incercat si dupa ce am pus datele de gps insa nimic. chiar nu am nici o idee ce pot sa ii mai fac, nimic din ce am incercat nu a functionat. tin sa mentionez ca am facut updateurile din win deoarece nu am un card de 2gb, am de 16 , am incercat cu acela insa da o eroare legata de nand si sta asa, l-am lasat vreo 10 minute insa nimic
Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 1160
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
7
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 1310 ori
Been thanked: 949 ori

#4

Vin Mar 17, 2023 4:59 am

La mine a func.acest Primo ...
Au trecut ...multe din acest model prin mana mea.
Cautati sa rescrieti softul ....
Treb.gasit card mai mic .
sentesadrian
Mesaje: 139
Membru din: Vin Mar 17, 2017 2:50 pm
Answers: 1
7
Has thanked: 118 ori
Been thanked: 341 ori

#5

Vin Mar 17, 2023 5:32 am

gsmobile scrie:
Joi Mar 16, 2023 10:02 pm
alex1963 scrie:
Joi Mar 16, 2023 7:49 pm
Sal.
Aveti Primo ...folosit de mai multe ori pe acest model .
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Sau puteti rescrie softul .
Aveti ce va trebuie in arhiva ....
Ambele sunt probate pe acest model .
Puneti pe un card ...nu mai mare de 2 Gb ....
Puneti in gps si dati restart .
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Am incercat tot ceea ce mi-ai trimis insa nimic... dupa ce i-am facut update-ul care l-ai postat , nu mai vede nici un satelit, inainte ii vedea dar nu se conecta la ei.
am vazut ca in sys din kit-ul tau nu sunt datele acelea de gps, am incercat oricum asa si am incercat si dupa ce am pus datele de gps insa nimic. chiar nu am nici o idee ce pot sa ii mai fac, nimic din ce am incercat nu a functionat. tin sa mentionez ca am facut updateurile din win deoarece nu am un card de 2gb, am de 16 , am incercat cu acela insa da o eroare legata de nand si sta asa, l-am lasat vreo 10 minute insa nimic

Cardul de 16 gb poți sa îl faci de 2gb din comand prompt și este funcțional. Nu mai țin minte comenzile ce trebuiesc scrise. Poate ai vreun moderator care te poate ajuta cu treaba asta. Sigur va funcționa. După ce ți-ai făcut treaba cu el, îl modifici înapoi pe 16 gb. Era și un tutorial pe Youtube cum se face
gsmobile
Mesaje: 6
Membru din: Joi Ian 30, 2020 3:50 pm
4

#6

Vin Mar 17, 2023 7:36 am

alex1963 scrie:
Vin Mar 17, 2023 4:59 am
La mine a func.acest Primo ...
Au trecut ...multe din acest model prin mana mea.
Cautati sa rescrieti softul ....
Treb.gasit card mai mic .
am facut rost de card de 2gb, am incercat sa scriu softul care l-ai trimis tu si dupa ce se incarca bara de progres, inainte sa inceapa sa scrie fisierele spune "bad block 16"
Am incercat si cu alt soft, lafel... asta inseamna ca e o problema hardware?
Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 1160
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
7
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 1310 ori
Been thanked: 949 ori

#7

Vin Mar 17, 2023 5:57 pm

Sal.
Cred .
Eu nu am patit pana acum .
A fost ok dupa rescriere fw
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 738
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
7
Has thanked: 96 ori
Been thanked: 1439 ori

Moderare

#8

Dum Mar 19, 2023 7:22 am

In prima faza a resoftarii intotdeauna se face "bilantul" blocurilor defecte pentru a nu folosi pe mai departe acele blocuri. De regula orice nand are in jur de 16-20 blocuri defecte, ceea ce in principiu nu reprezinta o problema. Mai degraba cred ca nu ai pregatit corect cardul de 2 GB sau nu ai alimentat aparatul de la o sursa externa.
Daniel Cristea
Mesaje: 370
Membru din: Vin Apr 20, 2018 8:03 am
6
Has thanked: 16 ori
Been thanked: 436 ori

#9

Dum Mar 19, 2023 4:47 pm

Salve ! Daca nu ai rezolvat inca pune mesaj aici : Daca nu-i defect de chipset il rezolvam...
Scrie răspuns

Înapoi la “iGO Primo”