dplsdc
Mesaje: 15
Membru din: Sâm Dec 17, 2016 2:29 pm

TomTom GO710

#1

Sâm Dec 17, 2016 8:34 pm

Buna seara,
Stie cineva cum se pune o harta pe un card SD pentru un tomtom GO710?
Multumesc

--------------------RCA 2017--------------------


alex1963
Mesaje: 50
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am

Re: TomTom GO710

#2

Dum Dec 18, 2016 5:19 am

--------------------RCA 2017--------------------

Ultima oară modificat Vin Ian 06, 2017 9:34 am de către alex1963, modificat 1 dată în total.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 135
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am

Re: TomTom GO710

#3

Dum Dec 18, 2016 6:03 am

Gasesti toate informatiile aici.

--------------------RCA 2017--------------------


dplsdc
Mesaje: 15
Membru din: Sâm Dec 17, 2016 2:29 pm

Re: TomTom GO710

#4

Dum Dec 18, 2016 10:32 am

Buna seara,
Se poate pune pe acest aparat un card mai mare cum ar fi 4 gb?
Multumesc

--------------------RCA 2017--------------------


dplsdc
Mesaje: 15
Membru din: Sâm Dec 17, 2016 2:29 pm

Re: TomTom GO710

#5

Joi Ian 05, 2017 6:00 pm

Buna seara,

Nu am reusit.
Am studiat tot inclusiv video, problema la mine ii ca in memoria interna a aparatului nu pot sa intru (se aude ca l-am conectat dar nimic), am facut acel fisier ttgo.bif si l-am editat cu seria de pe aparat, navcore nu pot sa il instalez din TT HOME pentru ca daca nu exista ttgo.bif nu il vede. Am pus ttgo.bif l-am conectat cu tt home a instalat si restul fisierelor (pentru ca a cerut update) si am pus o harta pe care nu o vede dupa pactarea din FASTACTIVATE. Am incercat de la versiunea 910 pana la 980 si nimic.
Va rog sa ma ajutati.

--------------------RCA 2017--------------------


Avatar utilizator
triceraptor
Moderator
Mesaje: 18
Membru din: Mie Dec 14, 2016 4:03 am

Re: TomTom GO710

#6

Joi Ian 05, 2017 6:08 pm

@dplsdc

Ce versiune a aplicatiei aveti pe GPS?
Sper sa nu fie de la 10 in sus (App 1x.yyy.zzz).
Ceva cam ca aici:
https://postimg.cc/image/fq2vlhnpb/
Este o poza postata de alt user cu un alt TT

--------------------RCA 2017--------------------


dplsdc
Mesaje: 15
Membru din: Sâm Dec 17, 2016 2:29 pm

Re: TomTom GO710

#7

Joi Ian 05, 2017 6:15 pm

unde ma uit sa vad ce versiune ii?
aparatul nu porneste

--------------------RCA 2017--------------------



alex1963
Mesaje: 50
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am

Re: TomTom GO710

#9

Joi Ian 05, 2017 6:38 pm

Valabil ptr.TomTom GO 710(sau cele care merg cu "TomTom HOME "}

Incercati aceasta metoda .
Puneti fisierele din arhiva pe un card sd ...nu mai mare de 2 gb.
Introduceti cardul in gps ....asteptati sa fac update ....apoi o sa reporneasca ....cere harta .....
Acum puteti pune fisierele dupa card ...pe un card mai mare ...4...8 gb.........
Puneti si harta Europe_980_7971 sau care vreti d-stra ...dar sa fie cu meta si rulati activatorul.
Se poate pune ...acum pe card si ptr.truck ......9.701...daca doriti ...gps-ul vede ...acum ...carduri mai mari de 2 gb
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

--------------------RCA 2017--------------------


dplsdc
Mesaje: 15
Membru din: Sâm Dec 17, 2016 2:29 pm

Re: TomTom GO710

#10

Joi Ian 05, 2017 7:07 pm

Cat dureaza procedura de atunci apare logoul tomtom si un glob?

--------------------RCA 2017--------------------


alex1963
Mesaje: 50
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am

Re: TomTom GO710

#11

Joi Ian 05, 2017 7:29 pm

Nu trebuia sa dureze atat ....mai incercati un reset .

Am sa va pun un link cu "Softurile originale ( Navcore) TOM TOM"
viewtopic.php?f=37&t=66

Aici aveti fisiere originale din linkul de sus

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

--------------------RCA 2017--------------------


alex1963
Mesaje: 50
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am

Re: TomTom GO710

#12

Joi Ian 05, 2017 7:34 pm

Incercati .. "Navcore Automatic"...dar pus pe card de 2 gb...cel mult....dupa ce face restart si spune de harti ...puneti fisierele pe un card mai mare ...4...8 Gb
http://www.old.gpszone.ro/infusions/for ... ad_id=5518

9510 = 64Mb
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Truck 9701 = 64Mb
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

--------------------RCA 2017--------------------


dplsdc
Mesaje: 15
Membru din: Sâm Dec 17, 2016 2:29 pm

Re: TomTom GO710

#13

Joi Ian 05, 2017 8:04 pm

Necastigator. Apare doar un ecran negru scrie tomtom si logo

--------------------RCA 2017--------------------


dplsdc
Mesaje: 15
Membru din: Sâm Dec 17, 2016 2:29 pm

Re: TomTom GO710

#14

Joi Ian 05, 2017 8:17 pm

Dar fisierul ttgo.bif se creaza automat? ca nici unul dintre programe nu are acest fisier

--------------------RCA 2017--------------------


Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 135
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am

Re: TomTom GO710

#15

Vin Ian 06, 2017 6:43 am

Din arhiva de mai jos instalezi prima data in PC ttgo510-710.clear_flash conectezi gps-ul si urmezi pasii.
Instalezi SDFormatterv4,introduci cardul in PC si formatezi cu acest utilitar,card maxim 2gb.
Dupa formatare copiezi acel navcore pe card(max.2 gb).
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

--------------------RCA 2017--------------------


Înapoi la “TomTom 510/710/715/910”