onepic
Mesaje: 11
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:08 pm

Probleme cu IGO Primo pe un Navigon 40 Easy

#1

Mie Dec 14, 2016 9:16 pm

I-am instalat unui amic un IGO Primo 2.4 pe un Navigon Easy 40 si functioneaza cat de cat ok in combinatie cu utilitarul GPS_Scan (l-am folosit pe asta avand in vedere ca a fost forumul down nu am reusit sa mai gasesc Port Spliter pe undeva) insa problema este ca nu reusesc nicicum sa-l fac ca atunci cand se apasa butonul de power la interfata IGO sa se inchida aparatul. Ce linii ar trebui adaugate in autorunce.mscr pentru a face acest lucru. Momantan nu am niciuna iar fisierul arata asa:

Cod: Selectaţi tot

#Start Aplications
If ( FileExists("\My Flash Disk\GPS SCAN\GPSScan_Debug.exe") )
   Run("\My Flash Disk\GPS SCAN\GPSScan_Debug.exe")
   EndIf
If ( FileExists("\My Flash Disk\NAVIGON\NAVIGON.exe") )
   Run("\My Flash Disk\NAVIGON\NAVIGON.exe")
EndIf
#Close Aplications 


Multumesc anticipat pentru orice sugestie.

--------------------RCA 2017--------------------


Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 311
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am

Re: Probleme cu IGO Primo pe un Navigon 40 Easy

#2

Joi Dec 15, 2016 7:29 am

Problema este ca aparatul trebuie deblocat cu un unlock si de acolo poti porni iGO Primo.
Ai aici un unlock cu instructiuni de instalare
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

--------------------RCA 2017--------------------


onepic
Mesaje: 11
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:08 pm

Re: Probleme cu IGO Primo pe un Navigon 40 Easy

#3

Joi Dec 15, 2016 9:03 am

Multumesc. O sa incerc dupa-masa si revin.

--------------------RCA 2017--------------------


Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 311
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am

Re: Probleme cu IGO Primo pe un Navigon 40 Easy

#4

Joi Dec 15, 2016 10:56 am

Te ajut sa-i dai de cap.Succes.

--------------------RCA 2017--------------------


onepic
Mesaje: 11
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:08 pm

Re: Probleme cu IGO Primo pe un Navigon 40 Easy

#5

Joi Dec 15, 2016 11:01 am

Am incercat insa nu gaseste receptorul gps (ramane la infinit in faza cu Detectare receptor GPS). Insa se poate inchide de la butonul de pe interfata fara probleme. Trebuie adaugat si GPS Converterul la pornirea IGO ca altfel nu o sa mearga.

--------------------RCA 2017--------------------


Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 311
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am

Re: Probleme cu IGO Primo pe un Navigon 40 Easy

#6

Joi Dec 15, 2016 11:28 am

Tot ce gasesti in arhiva copii langa shell

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

--------------------RCA 2017--------------------


onepic
Mesaje: 11
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:08 pm

Re: Probleme cu IGO Primo pe un Navigon 40 Easy

#7

Joi Dec 15, 2016 1:27 pm

Merge insa pana la pornirea Primo ramane activa si fereastra deschisa de GPS Scan (com=2/baud=9600/protocol=nmea). Daca as putea face ca atunci cand dau exit la Primo sa se execute automat linia asta:

Cod: Selectaţi tot

Run("\My Flash Disk\Shell\Programs\Off.exe")


ar functiona OK fara atatea scripturi care se trimit unu la altul. S-ar putea face ceva in acest sens ?
In cazul scriptului meu:

Cod: Selectaţi tot

#Start Aplications
If ( FileExists("\My Flash Disk\GPS SCAN\GPSScan_Debug.exe") )
   Run("\My Flash Disk\GPS SCAN\GPSScan_Debug.exe")
   EndIf
If ( FileExists("\My Flash Disk\NAVIGON\NAVIGON.exe") )
   Run("\My Flash Disk\NAVIGON\NAVIGON.exe")
EndIf
#Close Aplications


in navigon este igo primo 2.4 cu executabil redenumit in navigon.

--------------------RCA 2017--------------------


Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 311
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am

Re: Probleme cu IGO Primo pe un Navigon 40 Easy

#8

Joi Dec 15, 2016 4:19 pm

In script in loc de Navigon/Navigon.exe poti pune Shell/shell.exe (sau poti redenumi Shell in navigon,va porni unlockul) si pornesti Primo din unlock. Primo trebuie pus pe card de forma iGO Primo/Primo.exe.

--------------------RCA 2017--------------------


irinuca
Moderator
Mesaje: 17
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am

Re: Probleme cu IGO Primo pe un Navigon 40 Easy

#9

Vin Dec 16, 2016 10:58 am

Acest unlock am folosit eu pe Navigon 40 Easy.
descarca
Ai in fiecare varianta HowTo .
Imagine

--------------------RCA 2017--------------------


onepic
Mesaje: 11
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:08 pm

Re: Probleme cu IGO Primo pe un Navigon 40 Easy

#10

Vin Dec 16, 2016 12:58 pm

Am facut in felul urmator:

1. Am modificat shell.ini in urmatorul mod:

Cod: Selectaţi tot

;;;;;;;;;;;; Background ;;;;;;;;;;;;;
GLOBALSETTINGS
ShowMessage = 0
QuitOnDoubleClick = no
X = 0
Y = 0
Width = 480
Height = 272
Arrange = No
BackgroundBitmap = Background.bmp
StartUpAnimation = NoAnimation
ShutDownAnimation = NoAnimation
Accelerated = yes
TopMost = no

;;;;;;;;;;;; iGO Primo Button ;;;;;;;;;;;;;
ICONXPBUTTON
x = 20
y = 100
Command = My Flash Disk\PRIMO\PRIMO.exe
SizeNormal = 100
SizePushed = 100
IconNormal = Icons\igo.ico
ScaleAlpha = 20
IconPushed = Icons\igo.ico
Offset = 0

;;;;;;;;;;;; Power OFF ;;;;;;;;;;;;;
ICONXPBUTTON
x = 365
y = 100
Command = My Flash Disk\Shell\Programs\Off.exe
SizeNormal = 100
SizePushed = 100
IconNormal = Icons\Shutdown.ico
ScaleAlpha = 20
IconPushed = Icons\Programs\Shutdown.ico
Offset = 3

;;;;;;;;;;;; Baterie ;;;;;;;;;;;;;
BATTERY
x = 400
y = 10
Height = 12
Width = 30
ColorBattery = 424242
ColorHigh = 00FF00
ColorLow = FFFF00
ColorCritical = FF0000
Segments = 10
Interval = 500


Deci am doar iconita de pornire a iGO de pe flash-ul aparatului si buton de power off ca cu restul utilitarelor nu aveam ce sa fac pe o antichitate de gps...

2. Am modificat autorunce.msc ca sa porneasca GPS Scan si shell-ul:

Cod: Selectaţi tot

If ( FileExists("\My Flash Disk\GPS SCAN\GPSScan_Debug.exe") )
   Run("\My Flash Disk\GPS SCAN\GPSScan_Debug.exe")
EndIf
If ( FileExists("\My Flash Disk\Shell\Shell.exe") )
   Run("\My Flash Disk\Shell\Shell.exe")
EndIf


Problema este ca apare fereastra cu GPS Found on (ca si inpostul lui irinuca de mai sus) si nu stiu cum se poate face HIDE. Am incercat cu Minimize ( ****** ) in autorunce.msc dar poate nu am pus numele corect ca nu o ascunde. Ceva sugestii ?

--------------------RCA 2017--------------------


irinuca
Moderator
Mesaje: 17
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am

Re: Probleme cu IGO Primo pe un Navigon 40 Easy

#11

Vin Dec 16, 2016 4:06 pm

Fie faci tap undeva pe ecran, fie o faci automat prin script :
If ( FileExists("\My Flash Disk\GPS SCAN\GPSScan_Debug.exe") )
Run("\My Flash Disk\GPS SCAN\GPSScan_Debug.exe")
EndIf
If ( FileExists("\My Flash Disk\Shell\Shell.exe") )
Run("\My Flash Disk\Shell\Shell.exe")
EndIf
MouseClick( 132, 10 )

Pentru a minimiza fereastra trebuie sa afli numele ei exact, nume care poate diferi de numele executabilului.
Il afli cu linia :
nume_fereastra = ActiveWindow()
Message(nume_fereastra)

De ce nu incerci unlock pus de mine, sau macar inspira-te de acolo.

--------------------RCA 2017--------------------


onepic
Mesaje: 11
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:08 pm

Re: Probleme cu IGO Primo pe un Navigon 40 Easy

#12

Vin Dec 16, 2016 4:59 pm

Unde pun liniile alea ca sa aflu numele ferestrei ? In autorun.msc ? Multumesc.

--------------------RCA 2017--------------------



Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 311
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am

Re: Probleme cu IGO Primo pe un Navigon 40 Easy

#14

Vin Dec 16, 2016 6:56 pm

Completeaza scriptul cu urmatoarea linie:

Kill Explorer Process
If(ProcExists("GPSScan_Debug.exe"))
Kill("GPSScan_Debug.exe")
EndIf

--------------------RCA 2017--------------------


onepic
Mesaje: 11
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:08 pm

Re: Probleme cu IGO Primo pe un Navigon 40 Easy

#15

Vin Dec 16, 2016 9:51 pm

Tot nu este bine nici asa. Daca pun liniile de mai sus in autorunce.msc inchide procesul deschis de GPS Scan si cand pornesc iGO nu mai detecteaza receptorul GPS intern :(.

--------------------RCA 2017--------------------


Înapoi la “Instalare iGO pe diverse gps-uri”